ČETNIK VUČIĆ PLJUVAO PO HRVATSKOJ, BRANITELJI PODSJETILI KAKO MU SE NAŠA VLAST UVLAČILA U GUZICU

0
8515

– u Kninu vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo

-Slobodan Milošević bio “veliki lider, ali mu želje nisu bile realne – ove gluposti natrkeljao je Aca zločinac za vrijeme posjeta poraženim Srbima na Kosovu u nedjelju. Među njima je i dosta Srba iz Hrvatske koje je Milošević gurnuo u taj kraj.

Naša vlast tog je srpskog gada dočekala je sa svim počastima i u Vrginmostu hapsila Hrvate, branitelje, braniteljima branila prolaz blokirala, blokirala put HV-u.Zabranjivala prosvjede. A sada taj isti lopuža i gad soli pamet o šahovnicama.

– Kada se naš narod kune u političare neka se sjeti kako su nas predsjednica i premijer ponižavali tih dana. A ovih dana Vučić ponovo napada i ponižava našu zemlju bez reakcije vlade, predsjednice i MVP-a.-komentirao je heroj Banovine Ivo Vranić za HOP.

Ekskluzivno: Specijalna policija rastjerala branitelje da bi u Vrginmost došli terorist Linta i vojvoda Vučić

 

Ovaj tekst je napisan za vrijeme posjeta Hrvatskoj od Ace četnika;

Nema što državnica Kolinda radi svoj posao. Jučer je blokirala zajedno sa vladom udovice domovinskog rata  u prosvjedu da bi zaštitila Vučića, koji se na ulici svađao sa braniteljem Buljem jer je znao da ima zaštitu “državnice”, a danas je policja u Vrginmostu prijetila silom braniteljima, koji su htjeli prosvjedovati u svezi dolaska četnika početnika Vučića i glavnog huškača Srba Miodraga Linte koji je iz Beograda došao u Hrvatsku.

vule

– Policija među kojima je bilo i branitelja nama je zapovijedila da se odmah uklonimo sa ulica, cestom kojom prolazi Aleksandar Vučić.Tri puna kombija interventne policije opkolila su branitlje i po potrebi bi nas i fizički napali. Gotovo nevjerojatna scena prema kojoj bivši suborci brane osobu koja nas je nekada napadala. Mi smo ovdje bili nepoželjni da bi došao ratni zločinac.-za portal je izjavio predsjednik braniteljske udruge M. Samsa.

Branitelje koji su krenuli iz Petrnje, Gline zaustavili su specijalaci u Blatuši. I zabranili prolaz do Vrginmosta kako bi Aco četnik u miru obilazio ekstremne Srbe i hrabrio ih u borbi protiv Hrvatske.

– Blokirali su cestu i zaustavili su promet. Braniteljima nisu dali da nastave dalje prema Vrginmostu rekao je za naš portal I. Vranić, branitelj, invalid, koji je krvario da bi ovu situaciju dočekao. Suborac mu je umro doslovno na rukama da bi interventna policija bila spremna i fizički  se obračunati sa njim samo da bi zaštitila Aleksandara Vučića . Pa može li Kolinda prirediti bolje poniženje braniteljima? 4 kombija policije blokira put u Blatuši. Predsjednica je jasno pokazala koliko vjeruje braniteljima.

FB_IMG_1518520985053

Poruku predsjednici ovi marginalci su prolili krv za Hrvatsku a i tebi predsjednice dali glas a ti si nas izdala.- riječi su branitelja i invalida I. Vranića.

Branitelj Golub inače protjerani Hrvat iz Banja Luke dao je izjavu za HRT u svezi ovih događanja, na povratku prema svojem sadašnjem domu u Vrginmostu na ulici ga je pretresla policija kao zadnjeg lopova, a pretres su napravila dva policajca iz Šibenika.

-Bilo je to odvratno doživjeti. Poput nekog narkomana su me skidali, pretresli, a kolegu koji je operirao trbuh skidali do tog medicinskog pojasa. Nosili smo mlijeko, kruh i toalet papir. Mislim da sam prošao torturu jer sam dao izjavu za HRT u kojoj sam rekao da će ovim dolaskom Vučić ojačati četničiju. Specijalci su čak uklonili i našu zastavu ispred spomenika poginulim braniteljima da ne nervira Vučića- razočarano nam je rekao Golub.

Da Golub ne govori napamet govori činjenica da u protokol nije pozvan na doček Vučića u Vrginmost dožupan Bjelajac ispred srpskog naroda, a koji kritizira Milorada Pupovca.

Imamo  i dojavu iz Gvozda, ljudi koji su u kaficima nesmiju izaći van dok vojvoda ne ode.

vrginmost

Na ovaj način su Hrvati dočekali Vučića.

Zanimljivo da nakon našeg teksta u školi je osvanuo papir o suglasnosti roditelja u svezi dolaska vojvode Vučića. Čisto logično pitanje, da li bi takvo stanje bilo da dođe predsjednik Litve? Da li bi roditelji bili uzrujani? Ili je četnikovanje Vučića dovelo do ove odvratne situacije?!

Jučer se pojavio video Pink TV, vlasnika koji je nekada bio teški klošar, pa je posudio jednom prilikom novac od jedne gospođe za svoj band (3000 dm), poslije je cinkanjem svojih političkih kolega došao do vlasti i novaca, video uredak hrabrog  teroriste Linte koji je poručio HOP portalu kako se on ne boji i da će doći u Vrginmost.

cetnici

Tom huškaču jasna poruka, ne bojiš se  jer te čuvaju hrvatski specijalci, na sramotu Hrvatske, dolaziš sa diplomatskim putovnicama, inače te nema nigdje traktor revolucionaru. I silno ti hvala na promociji, ipak su Vučić i Linta dva teška jadnika koji su zbog pisanja HOP portala o srpskim kriminalcima u Vrginmostu i o muljatoru Pupovcu došli ovdje  glumeći face. Došli u Vrginmost pokazati svoju veličinu.  Baš ste našli gdje…

Pokazali ste koliki ste jadnici jer zbog pisanja o ovoj nerazvijenoj općini završili ste  u njoj među svojim doušnicima i zapravo se razotkrili. Zar je to nivo jednog predsjednika zemlje? Poput zadnjih kretena ste nasjeli i razotkrili lažno domoljublje predsjednice i premijera Hrvatske.

IMG_20180208_114711

Jedino vam možemo priznati činjenicu da jako dobro pratite rad naših portala i znate tko prepisuje, a tko ima informacije.  I zato ste isključivo napadali HOP portal. Nama je ovo veliko priznanje, a vama strašan šamar u lice. 

http://ssr.org.rs/ponovo-pokrenuta-brutalna-kampanja-puna-lazi-i-bolesne-mrznje-protiv-narodnog-poslanika-miodraga-linte/

Kada se prospava noć i dojmovi sažmu shvatit ćete da ste nam napravili veliku uslugu jer ste prvenstveno glupi i tašti.

Svi predsjednici udruga branitelja koji se nisu odazvali na prosvjed po svojoj savjesti ili jer su hadezeovi igrači, niti na Markov trg niti u Vrginmost pokazali su poput Kolinde, Plenkovića i ekipe da više brinu o svojoj promociji nego o suborcima. Ovo je bila promocija četništva usred Hrvatske. Umjesto na obavjesni razgovor, Linta i Vučić su dobili sve počasti, a branitelji prijetnju policije fizičkim napadom. Sve su to državnički potezi kao i činjenica da premijer ne zna za pravo stanje u Agrokoru.

uredništvo HOP portala