Traže demilitarizaciju-Radnička Fronta ima grb kao nacisti malo zastranili na LSD-u

0
6255

Analiziramo gluposti s kojima izlazi Radnička fronta i njihovi komunjarski trabanti u nekoj svojoj deklaraciji.

Ovaj cirkus održao se u gradu heroju, Šibeniku. Potpisana je deklaracija za borbu protiv kapitalizma, a traži se i demilitarizacija zemlje. Nema niti riječi kako su titovi komunisti pokrali zemlju i vladaju njome kao feudalci.

Trabunja se o kapitalizmu kojeg nema niti u tragovima, dok lokalni šerifi pljačkaju općine. Državna poduzeća služe za punjenje džepova političkih stranaka.

Od svega najbolji je simbol ove komunističke klike financirane od masonerije, liči na kukasti križ koji je malo na LSD-u. Nekad davno komunisti i nacisti su komadali Europu, pa je ovo očito podsjećanje na taj trenutak.

naci

-Deklaracija je otvorena za potpisivanje svim pojedinkama i pojedincima, predstavnicama i predstavnicima stranaka i platformi, udruga, inicijativa i pokreta i sindikata, a 8.9.2018. u Šibeniku potpisali su je

  • za Novu ljevicu__________________________ Dragan Markovina, predsjednik
  • za Održivi razvoj Hrvatske – ORaH_________ Mladen Novak, predsjednik
  • za Socijalističku radničku partiju – SRP_____________ Vlado Bušić, predsjednik
  • za Radničku frontu – RF_____Sanja Kovačević i Aleksandar Dolić, delagat/kinja

5.

Radnička fronta – RF ističe, kao svoje izdvojeno mišljenje:

Radikalna promjena zahtijeva ukidanje nepomirljive suprotnosti između dvije osnovne klase – kapitalista (onih koji imaju monopol na sredstva za proizvodnju – banke, poduzeća, tvornice, trgovačke lance, hotele itd. – i svoj profit ostvaruju radom drugih) i radnika (svih onih koji iznajmljuju svoju radnu snagu da bi preživjeli).

Ta politika podrazumijeva re-industrijalizaciju u interesu većine- drugim riječima jednu pljačku zamijeniti drugom. Današnji kapitalisti nekadašnji su komunisti. Uvod u novu pljačku i ubijanje.

-PREOBRAZBA U ZEMLJU KOJA U VANJSKOJ POLITICI PROMIČE DEMOKRACIJU, MIR I SURADNJU MEĐU NARODIMA što će se ostvariti demilitarizacijom društva i smanjenjem proračuna .- pišu ovi u inicijativi.

To bi naši susjedi jedva dočekali. To je napravio Ivica Račan 1991. godine i ubijeno 17000 građana u domovinskom ratu.

-Klanjanje “slobodnom tržištu” dovelo nas je do skoro potpune deindustrijalizacije, a danas su na udaru i posljednji ostaci industrije, poput brodogradnje, jer nam EU zabranjuje državne subvencije-pišu budale iz ove inicijative.

Slobodnog tržišta nikad nije bilo jer su sve pokrali jugoslavenski komunisti. Brodogradnja je služila za zapošljavanje uhljeba i punjenje stranačkih blagajni. Kakve to veze ima sa kapitalizmom?

HOP