Četnička divljanja na Banovini, pijani četnik skoro pregazio dijete, policija se sakrila u postaju!

0
13749

Nastavlja se nasilje u Vrginmostu , poludjeli Srbi iz Srbije koji se junače po Slavskom polju, već tjedan dana u noćnim sitnim satima sa vozilima turiraju i trube , te iz vozila puštaju glasnu četničku muziku i to nacionističku, pored kuće svog susjeda koji nije za srbovanje ni četništvo, pa mu ne mogu oprostiti što nije lojalan njima.

Iz Srbije je stigla kompletna porodica zlotvora Galogaže Mile Bureta, njegove sestre, djeca i rođaka iz Amerike, kćer i sve bi to u redu bilo da nisu došli kako kažu pokazati Hrvatima kako im nitko ne može ništa   niti natpisi po portalima, iako su otkrivena njihova prošlost iz rata.

Kap koja je jučer prelila času je incident u 12 .45 h kada je bijeli terenac Toyota sisačke registracija u punoj brzini preko 100 km na sat pred kućom lojalnog  Srbina zamalo zgazio dijete od 8 godina  staro!

Na tome nije stalo već se nastavilo tijekom dana neprilagođenom brzinom vožnja kroz selo izazivajući lojalne građane i provociranje na derneku  srpskih zločinaca  na kojem su  bili  prisutni domaći pobunjeni Srbi , koji ovdje žive i koji dobivaju instrukcije kako pomoći u svom cilju da obitelj Dragić natjeraju na iseljenje iz sela da bi oni mogli slobodno provoditi srbovanje kraj ove jadne i bijedne policije.

-Noćas u 23 30 od tolike buke , muzike i vriske nismo mogli u svojoj kući mirno spavati , a pogotovo dijete koje se prepalo iz sna od buke,  a jutros mora u školu .

Nazivam policiju u Gvozdu i kažem im molim vas da dođete,  da ih smire jer to narušavanje reda koje se čuje u kući (imam i snimak policije,).

Mislite da je došla do nas ?Nije, već se srpski dernek nastavio , da se pokaže snaga njih iz Srbije. Pitam policiju da li su provjerili kad su ušli u Hrvatsku, da li su prijavili boravak u Hrvatskoj i tko su ti koji prave derneke?

Da li se može u Hrvatskoj puštati  srpske ustaničke pjesme , da li bi mi smjeli u Srbiji njih provocirati s hrvatskim pjesmama draga nacijo ?

Gdje mi živimo i zašto ste se vi branitelji borili i ginuli da vam usred Hrvatske Srbi iz Srbije srbuju?!

Poštovani građani pitam vas što bi bilo jučer da mi je djete ubijeno pred kapijom kuće?

Ništa, jer taj gospodin je moćan i ima novac da kupi sud i advokate, a i vezice u SDSS-u,  kod Pupovca, inače je sponzor koliko čujem derneka po slavskom polju.

Nije stao niti mi se izvinuo kao čovjek, već nastavio cijeli dan gore dolje divljati sa terencem. Moram napomenuti da policija je imala posla da je htjela radit  svoj posao, jer svaki drugi vozač iz tog derneka je bio pod cugom pijan i opasnost na cesti!- komentirao je za naš portal pravoslavac R.D.

Osilio se kraj naših jadnih policajaca zlotvor iz rata Galogaža Mile i htio je pokazati da smije doći u našu napaćenu zemlju i dovesti ekipu za četničke dernek , a da mu neće nitko ništa  učiniti iako se zna gdje je bio i što je radio jadnim ljudima u logoru Vojnić za vrijeme rata,  muslimani i Srbi terete ga  za neka ubojstva i silovanja na tome području. Našu policiju to ne zanima! Zašto uopće plaćamo te bezveznjake?

Inače ne radi se o etničkim Srbima u slučaju Galogaže, kao i  sa Miodragom Lintom -vučićevim vjernim psom, ovi divljaci su Vlasi, koji glume Srbe, u ratu su pljačkali, silovali, od majčice Srbije dobivali oružje koje su prodavali muslimanima i napravili kućerine po Srbiji. Mnogi su završili poslije pljačke u Americi, sa opljačkanim novcem.

HOP