Četnički zločinac i silovatelj djevojčice od 15 godina dolazi u lov na Banovinu!

0
15298

Dragan Lukač, ratni pomoćnik zapovjedniku srpskih snaga u domovinskom  ratu Đuri Škaljcu u Vojniću,  vodio je bordel u Slavskom polju sa otetim ženama s područja današnjeg Orašja.

Postoje svjedoci zločina, ali naša vlast ništa ne poduzima po tom pitanju. Naš portal ima izjave svjedoka i dokumentaciju koja nikoga ne zanima, a bila bi krucijalna u obrani naših interesa.

Lukač, ratni srpski profitere sa Banovine za vrijeme rata preprodavao je oružje koje je dobiveno oružje u ratu od Beograda i  preprodavno je 5 korpusu Armije BiH pod budnim okom Đure Škaljca i  ostale lopovske ekipe koja se dobro obogatila uz Stanišića i Simatovića. Danas drmaju Srbijom. Škaljac je danas blizak Pupovcu i njegovim trabantima u Vrginmostu.

 

Policajac srpske Krajine Dragan Lukač, poznat po ratnom švercu i Mile Galogaža zvani Bure, poznati zločinac iz srpskog logora Vojnić silovali su ispred srpskog sela Slavsko polje današnje općine Gvozd 15-est godišnju djevojčicu Senadu. Na prevaru Lukač je utrpao djevojčicu u zastavu 101 koju je vozio Galogaža zvani Bure. Za taj zločin nitko od njih nije odgovarao.

Ovih dana i godina prije , njegovi sinovi su bili u lovu na Petrovoj gori, lokacija Muljava sa ostalim srpskim ekstremistima. Došli su iz Srbije podržati braću četnike.

Njihov otac zločinac prije par godina ušao je ilegalno u Hrvatsku preko zeta Hrvata koji radi na graničnom prijelazu kod Metlike i pijančevao je i žderao janjetinu na lokaciji Cvijanović brda. O tome su naše službe bile izvještene ali ništa nisu poduzeli.

HOP