Stanković nije pitao Pupovca gdje je nestao novac (3,5 milijuna) za socijalne programe, gdje je zamračenih 2, 2 milijuna kuna?

0
11234
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA
NENAD VLAHOVIĆ, mr.iur. PREDSJEDNIK NACIONALNOG VIJEĆA SRBA

Ponovo po nebrojeno puta u NU2 Aleksandra Stankovića , toj trećerazrednoj emisiji koju vodi trećerazredni urednik, isti gost u tamnom izdanju.
Pitanja dogovorena, odgovori neistiniti ,činjenice nepostojeće, sadržaj pitanja po mjeri gosta koji ponovo usporeno govori pazeći da mu se istina ne omakne.

Fokusiram se i  na reportažu trećerazredne novinarke u emisiji koja bolje niti ne zna od učinjenog.
Zar je to rezultat povratka Srba koje oslikava istovjetno stanje u većini Hrvatske?
Pitam gosta Milorada Pupovca, iz kojih razloga nije spomenuo 3.5 milijuna kuna za socijalne programe povratnika.? Gdje su novci i kud su utrošeni? Postoji rješenje Ministarstva financija kojim je utvrđeno da ta sredstva nisu pravdana. Dakle gdje su da li na tajnoj štednji gosta NU2 ili potrošeni za neke izbore?
Klasično nekažnjeno kazneno djelo !

plenopupi

Da li je gostu i voditelju poznat slučaj žalosne sudbine dvojice povratnika zbog odbijanja ulaska u srpsku stranku SDSS?
Jedan od njih živio je u svinjcu i umro čekajući pomoć SNV-a, a drugi je živio u pušnici za meso.

Na suprotnoj strani je Pupovac sa kućama,apartmanima,stanovima, sa štednjama neutvrđenog iznosa.

Zašto prijatelj ne upita prijatelja za žalosni slučaj povratnika sa osmero tada malodobne djece u Liku?OBITELJI JE DODIJELJENA PA UZETA KRAVA ZBOG ODBIJANJA ULASKA U STRANKU SDSS. Dječica lišena dragocjenog mlijeka, a gost NU2 sa svojima u restoranu VINODOL, KORČULA I KOD SRBINA ,TROŠI STOTINE TISUĆA NA REPREZENTATIVNU HRANU.

Što je učinjeno s novcima, Tesla banke jer je gost bio gazda, što je s novcima s bankomata, s plaćanjem odvjetnika za privatne tužbe,donacijama klubovima,crkvama,udrugama,velikim plaćama i honorarima,boravcima u toplicama i sve na trošak Proračuna i povratnika?

Što je sa SKD PROSVJETA I VELIKOM IMOVINOM ?
Netočno je javno rekao izvore financiranja i to SAVJET ZA NAC.MANJINE I URED ZA LJUDSKA PRAVA I NAC.MANJINE.
ŠTO JE PUPOVAC S DONACIJAMA MILIJUNSKIH IZNOSA.SKANDINAVSKIH ZEMALJA, SRBIJE, ISELJENIKA DEVIZNIM RAČUNOM KOJI JE PRIVATIZIRAN, I DESETKE DRUGIH IZVORA?
Gdje su utrošeni toliki novci?

pupi gad

Da li i u čije vlasništvo se kupuju cijele tvrtke za milijunske iznose poreznih obveznika?

Kakva je prava istina u njegovim odnosima s DORH-om, USKOK-om, policijskim i pravosudnim tijelima?Netočni su njegovi odgovori za zaustavljanje istraga u Vukovaru, a prava istina znati će se njegovim odlaskom.
Voditelja nije zanimalo: da li njegov gost ima stanove u Berlinu, da li gradi kuću u Beču,da li gradi apartmane na Braču ,da li je kupio kuću i gradilište ispod Sljemena,da li ima na tajnoj štednju 80.0 milijuna kuna i neutvrđen iznos eura.

Od kuda mu porijeklo imovine,što je napisao u imovinskoj kartici, da li je vlasnik prostora u Gajevoj 7, kako je kupljen prostor od HSLS-a u Gajevoj 7, što je s 1.7 milijun kuna namijenjenih Kosovu,što je s zamračenih 2.2 milijuna kuna koji su prema nalazu Revizije 31.12. bili na računu , ali nisu iskazani u ZR SNV -a za 2009 godinu a u 2010 nikad nisu uplaćeni!

Na desetine bitnih pitanja nije bilo interesa postaviti.

aleksandar-stankovic_25838452

Kome služe ovakve emisije s ovako neiskrenim gostima, to sve manje gledatelja i gleda?
Pravu istinu gledateljstvo Hrvatske saznati će onog dana kada nas nekolicina nastupimo na javnoj TV koja je sada privatna i samo odabrane političare.

Nenad Vlahović

HOP