Otac hrvatskog policajca grli se sa četnikom, a ratni zločinac derneči po Hrvatskoj

0
8684

Prije rata u Ozlju milicajac   Srbin Dragan Lukač, iz kojeg odlazi zbog pljačke i zlouporabe položaja, u ratu  protiv Hrvatske sa  zločincem Đurom Škaljcem uortačen postaje “komandir ” milicije Krajine u Tušiloviću, preciznije odjel za pljačku kamiona humanitarne pomoći i automobila,  otimali su ljudima robu i novac u ime Đure Škaljca.

FB_IMG_1535699114708

 

Prelazi kasnije Lukač u Krstinju gdje su imali neki zatvor, a  nakon toga u Vrginmost kako bi “ukrotili neposlušne milicajce”, jer su slabo zatvarali ljude !

Nakon toga prelazi u Vojnić, odrađuje prljave poslove za Škaljca i  Tošu Paića , vozi opljačkano meso i robu vrijednu  za Beograd ili  dovozi iz Bubanj potoka oružje i uniforme maskirne te trguje sa zločincem Fikretom Abdićem,  a uključuje se  i u snabdjevanje na Peterovoj gori  kao logistika zločincu Frenkiju  Simatoviću i “.Beograđanima”.

Padom Krajine i četničije odvozi  novac, njemačke marke, u Srbiju veće kolčine i otvara biznis.

Taj lopov i zločinac dolazi u Hrvatsku na prežderavanje u janjetini, bez da ga itko  danas dira.

Na snimci u 1.33 minuti otac hrvatskog policajca Ljubiše Dugošije, Pavo Dugošija, strastveno se ljubi sa zločincem Đurom Škaljcem. Pavo Dugošija je bio za vrijeme rata četnik, a sin mu je preko veze primljen u MUP RH-a! Sin Ljubiša često je bio kamenj smutnje u policiji Gvozd. Djeca četnika su idealni za našu policiju.

HOP