Migranti pale šumu, srpski ekstremist zapalio hektar zemljišta, mještani se gušili u dimu, a policija ne reagira!

0
4209

Policija u općini Gvozd spava zimskim snom kako nam govore mještani Vrginmosta, neki dan migranti su palili šumu, grijući se preko noći kod sela Zorići. Policija dva dana nije na taj čin reagirala, jučer je pak lokalni ex srpski terorist palio hektar zemljiša bez da je policija intervenirala.

IMG_20180927_182600

FB_IMG_1537688470484

Sram ovu država da se ljudi u kućama guše već 2 sata, nema nam zraka od susjeda koji je zapalio 10000m2 zemljišta (!), jedan hektar trave polu zelene ! Da li se smije paliti  trava na taj način i susjedi gušiti od dima?

U  kuću nam je ušao dim, sve smrdi i od kašlja se gušimo, radi se o susjedu kojeg štiti policija, Galogaža Miladina, onog što je  djecu obitelji Dragić davio i prijetio. I bez obzira na to zlodjelo i dalje radi što želi u ovoj državi-požalio se mještanin Slavskog polja, sela srpskih ekstremista.

IMG_20180928_182700

Evo i slika pa vidite gospodo i javnosti da li  se može  tako živjeti, sav dim je prolazio kroz moje dvorište i selo se nije vidjelo iz dima.  Galogaža umjesto da je to izvezao i kompostirao , on namjerno pali travu.-rekao nam je drugi mještanin sela.

Tko je ovaj pacijent?

Bio je prije rata portir u  tvrtki Velebit, a kad je počelo srpsko zlo, rat ,stavili  su ga čedomiri da čuva u tvrtki Velebit ukradenu i opljačkanu robu, strojeve i traktore od Hrvata, a to mu je bila jedinstvena prilika da se napljačka . Nakon toga odlazi u Brnjavac, u selo sdepeovca Pere Miličevića, poznatog i priznatog srpskog ekstremiste.

U kući do njegove  otvorili  su četnici profiteri klaonicu stoke, opljačkane iz Lasinje i hrvatskih mjesta te prodavali meso.  Zanat je izučio kod svog ujaka Milčevića Miće . Dok je bilo što za klanje radio je u klaonici stoke. Sve je to bilo pod budnim okom zločinca Đure Škaljca kojeg danas obilazi načelnik Vrginmosta, Milan Vrga u Beogradu.

vrga

Milan Vrga intelektualac srpskog tipa

 

Nakon toga prelazi u Vrginmost u nekakvu kuhinju i pekaru, gdje se pripremalo obroke za vojsku na položaju kod  izvjesnog Stipana, a tu je bila i komanda.

Za te zasluge u ratu i podržavanje pljačke Hrvata dobio  je Galogaža Miladin dve obnove svojih objekata poslije rata,  prvu od humanitarne organizacije iz Gline, a drugu od države!

Prije rata nije ni imao kuću useljivu, ništa mu nije uništeno, kuća je ostala cijela .

belj

beljak

Toliko o poštenju , a Dragići koje je ovaj luđak maltretira,  od 2016. godine čekaju  rješenje na presudu za maltretiranje  djece i prijetnje . Pupovca netko pogodi hamburgerom i odmah se diže drug radiopljačkaš Beljak i ljude naziva bagrom. Sve novine pišu o tome a posebno tregikomični srboslavenski Večernji list. 

puponj

Za Dragiće nema presuda, istanbulskih konvencija, medija, pravde jer naravno govore istinu i žive pod torturom pupovčeva SDSS-a. 

HOP