Generalski zbor napustio general Sačić nakon sramotnog odnosa zbora prema prosvjedu u Vukovaru

0
4524

“Čuli ste barem deset puta, ako ne puno više, da to nije prosvjed protiv Vlade, da je to apel žrtve u cilju senzibiliranja javnosti i traženje intenziviranja procesuiranja ratnih zločinaca. Ne radi se ni o kakvom prosvjedu protiv Vlade”, rekao je Medved.

Ako prosvjed nije protiv vlade zašto ga bojkotira HVIDRA i generalski zbor? Njih se ne tiču žrtve? Pa kakvi su to generali?

“Ovaj prosvjed od same svoje ideje pa do organizacije i sadržaja nikada nije bio usmjeren protiv ljudi nego protiv zločinaca i neprocesuiranja njihovih zlodjela koja su počinili, a koja mjerodavne institucije nisu pravovremeno i valjano istražile, a sukladno tome i osudile”, rekao je  Tomislav Josić.

Opet pitanje zašto bi bilo rušenje vlade Milokrada Pupovca nešto strašno? Što se to zapravo događa sa braniteljima?

“Oni su donijeli odluku kakvu jesu. Ne vidim smisao da ubuduće sudjelujem u takvom Generalskom zboru u kojem je derogirana odredba Statuta da smo mi nestranačka organizacija. Na ovaj nas je način Plenković pretvorio samo u mali ogranak HDZ-a”, rekao je general Ž. Sačić

Čini se da  jedino on imao petlje reći istinu.

Većina sa gađenjem gleda što se događa. Branitelje se privodi na razgovore, branitelja Keleminca zatvara, a od 1500 optuženih Srba za ratne zločine samo 90 njih je suđeno!

HOP