Hrvatska vlada financira Pupovčev velikosrpski projekt i na taj način nam čestita Dan neovisnosti!

0
19773

“Ako moj dolazak u Vukovar može doprinijeti tome da odnos između Hrvata i Srba u Vukovaru, Hrvatskoj i na prostoru bivše Jugoslavije uđe u normalnu fazu, ja ću tamo i biti”.- provalio je Milorad Pupovac nakon što se pokrenula medijska priča o njegovim zaradama. Do tada je tvrdio da je njegovo mjesto uz Vučića kada nam dolazi proslava Oluje. Pokvarenjak!

pupi7

Novosti trabunjaju da je Pupovac progonjen od Hrvatske! Pa evo kako izgleda progon u kunama;

novost

11 605 768 kuna dobiva ugroženi Pupovac od vlade za svoj velikosrpski projekt  -2014 godine

11 705 104 kuna -2015 godine novaca od vlade

10 761 567- 2016 godine od vlade

12 439 000- 2017 godine novac od vlade. Nema što progon do bola. U njega vjeruju samo dobro plaćena piskarala u huškačkom terorističkom listu Novosti, koja isto žive od širenja mržnje našim novcima.

Stranih  donacija u 2016. i 2017 godini preko 10 milijuna kuna za SNV, zarada od najma u gradu  Zagrebu oko 2 milijuna kuna. Stvarno je progonjen Pupovac. U Vrginmostu Srbi prodaju meso na tržnici na otvorenom kao u Africi. Nehigijenski uvjeti, žive loše, a čovjek koji brine o njima živi u vilama, kupuje na Dolcu i sebe proglašava zaštitnikom Srba.

Kada to spomene Dražen Keleminec stavljaju mu  se lisice na ruke, prijete pritvorom državne odvjetnice, kada pravnik Nenad Vlahović prijavi kriminal oko Pupovca, zagube se prijave, kao u slučaju Brkić, a njega uz dokumente i dokaze protiv Pupovca osude za klevetu! Kada Srbin Nikola Krkljuš kao bivši novinar Tanjuga zapali srpski list Novosti DORH ne reagira, ali kada to učini D. Keleminec, DORH piše tužbu za širenje mržnje prema Srbima. Može li luđe?

DORH-u natpisi u Novostima, kojima se ruga i poziva na paljenje Hrvatske nisu sporni,  nisu terorizam!  Dan neovisnosti!

pupovac kaznena

novost

Obitelj Dragić zlostavljaju članovi SDSS-a jer je žena Hrvatica i zato što ne žele Dragići biti dio četništva! Nema reakcije niti vlasti niti Pupovca. O tome je postavljeno i zastupničko pitanje, a Božonović provalio kako je u Vrginmostu sve u redu!.

Nisam ugrožen od Hrvata već od politike SDSS-a i Milorada Pupovca, moju djecu progone ekstremni Srbi, divljaju, prijete silovanjem moje supruge, a policija ne čini ništa! Pravosuđe već dvije godine u ladici drži presudu protiv Srbina koji  je zlostavljao moju djecu! Pa kakva je ovo zemlja u kojoj policija istražuje tko je bacio limun na Pupovca, a dvije godine nije riješila zlostavljanje moje obitelji?- pita se Srbin Dragić sa Banovine.

pupimir

-Milokrade svjetski grabežljivče proračunskih kuna, mojih kuna, temeljem kupljenih presuda .
Danas sam ti poslao sljedovanje koje si uz pomoć kvazi sudova u Osjeku,Daruvaru i Pakracu ugrabio od mene, temeljem kupljenih presuda za proračunske kune.
Nahrani se LOPOVČINO BJELOSVJETSKI ako ti nije dosta tuži me za još jedan obrok.
Ako si gladan čovjek ti dobronamjerno daje hranu a ti odmah prijavu šaljesš.-piše Vlahović kojem je Pupovac preko namještenih presuda lopovskog pravosuđa pokrao mirovinu kako bi čovjeka bolesnog ostavio bez mogućnosti da kupuje lijekove samo zato jer je o Pupovcu govorio istinu. To ne bi radio ni zadnji smrad.

Pošalji mi račun od sina SOCIOLOGA IZ RIJEKE I SNAJKE PJEVALJKE. Objasni kako si oteo radno mjesto za sina, a bilo je i drugih osoba bez posla.- komentirao je ovu sramotu pravnik Nenad Vlahović.

keleminec 1

Na slici Dražen Keleminec u ratu za oslobođenje Hrvatske

pupovac-i-brat

Pupovčev brat Vojislav u ratu bio je četnički bandit

-Pupovac ponovno napada. Sada mu je naslovnica njegovih Novosti u kojoj Hrvatsku prikazuje kao kukca, kao neku zvijer koja mu je na leđima. Pupavac se prikazuje kao žrtva ? Čija žrtva ? Zato što se udvarao tuđoj ženi pa zbog toga dobio krišku limuna u glavu ? Ovo je opet napad na Hrvatsku ? Do kada ? Ali važno je da Pupavca štiti Plenković, Božinović i kum Mladen Bajić ! Hrvatski narode idemo na USTANAK !Dosta je ove vlasti koja udara po Hrvatskoj i Hrvatskom narodu !- piše političar i jedini borac protiv Pupovca Dražen Keleminec. Keleminca je pravosuđe u lisicama odvelo na sud jer je zapalio dva članka Novosti koji provociraju na terorizam! Branitelj u lisicama, a država brani lopova!

Srbija traži suđenje Kelemincu jer pali terorističke članke Novosti. To DORH provodi. Ali Srbija ne sudi Šešlju jer je palio zastavu Republike Hrvatske? Kakav je to reciprocitet? Srbija je tom zločincu dala diplomatsku putovnicu!

čedo šešelj

Što je Srbima na Banovini bolje u općinama gdje vlada pupovčev SDSS? Ništa. Lokalni pupovčevi banditi poput Branka Jovičića iako osuđeni za kriminal u općini Gvozd odlično žive, proširuju posao, dobivaju donacije od Srbije i EU, a narod jedva veže kraj sa krajem. Desna ruka Pupovca je bivši narko diler Saša Milošević. Njegova odvjetnica Slađana Čanković optužena je od kolege odvjetnika Luke Šuška da je falsificirala potpis klijenta, poznata po obrani krvoloka Dragana Vasilića, kojeg neznalice zovu Dragan Vasiljković. 

Čestiti policajac Kajkić smjenje je sa dužnosti jer je otkrio upletenost pupovčevog SDSS-ovog Čurčića, dožupana u Vukovarsko-srijemsko županiji i ubojstava na Ovčari! Da ovo nije postala banditsko-srpska provincija SDSS kao stranka ne bi ni postojao! To je teroristička stranka Gorana Hadžića. Isilovci u Hrvatskoj. Dokaz je veza načelnika općine Gvozd Milana Vrge i Biroa Krajine u Srbiji. Izravno je u vezi sa njima i zločincem Đurom Škaljcem.

Čovjekom koji je krao hrvatsku imovinu za vrijeme rata, sudjelovao u likvidacijama muslimana i silovanju muslimanki. To je prijatelj Vrge u Beogradu. Takva ološ vodi jednu općinu u Hrvatskoj. To je suradnik Pupovca! 

Biro Krajine u Beogradu ima vladu Krajine u izbjeglištvu koja se sprema na terorizam protiv Hrvatske. S takvima surađuje općina Gvozd?! Tako će Pupovac približiti Srbe Hrvatima?

Taj Čurčić trebao je postati šef SDSS-a! I zato tolika strka oko njega!

Iskreno ne mogu a ne opsovati ovaj kradeze, komunjarski isprdak SDP, koji slavi masovnog zločinca Tita i partizanske bandite i reći : JEBALA VAS TAKVA NEOVISNOST!

Tko vodi srpsku crkvu u Hrvatskoj?

U Pakracu gdje je krenula pobuna Srba vodi ju vojni ordinarij vojske Srbije, srpski niški spacijalac Čulibrk kojem ministarstvo kulture daje silne milijune kuna.

čulibrk

Porfilije Perić, pjevača četničkih arija

cetnici

A tu je i pop Malobabić, srpski terorist, šifrant, znači čovjek koji je na Banovini čitao sve tajne dokumente poslane od Perišića, Kadijevića, Adžića, Simatovića i Jovice Stanišića. Znači dio je zločinačke organizacije. Danas je svećenik u Korenici, mjestu od kuda se pokrenuo krvavi Uskrs, pobuna Srba i pogibelj  prvog redarstvenika Jovića. Pa kakva je to neovisnost?

nikola malobabič

Generalu Medvedu poručujem, nakon njegove smiješne izjave kako prosvjed u Vukovaru nije prosvjed protiv ove velikosrpske vlasti, da jest protiv vlasti i mora biti protiv ove porobljavajuće vlasti! A on je postao sramota od generala sjedeći kraj Plenkovića i Pupovca. Ugledaj se čovječe na generala Sačića! Njemu je više dosta generala koji služe izravno Pupovcu, štiteći plenkovićevu vladu! 

Kakav dan neovisnosti. Mi plaćamo Pupovca za velikosrpski projekt milijune kuna,  a Pupovac brine toliko od Srbima da je sebe napunio “ustaškim kunama” dok oni na Banovini gladuju, a njegovi banditi pune džepove.

I za kraj pitanje vladi: Da li je istina da je Pupovac dobio stan devedesetih od ministarstva obrane?

Igor Drenjančević

HOP