Neviđen skandal : Policajka u odori policije radi u lokalnoj birtiji srpskih ekstremista

0
11897

Kraj policajaca općine Gozd godinama su se potkradale šume, provodio krivolov od kojeg su najviše koristi imali restorani u Zagrebu. Krivolovci redovito su bili srpski ekstremisti, koje je policija prikrivala.

Ipak najkomičnije  što je ova nakaradna i nesposobna policija napravila je svakako ponašanje policajke Katarine Kutele. Ova policajka vodi kafić svoga oca Božidara, jer je ovaj često pijan i van stroja, a najbolje je kada lokalne četnike, danas ugledne članove općine Gvozd dvori kao konobarica u odori hrvatske policije. Otac pijan izvodi striptiz, a kada ga nema onda se možda malo duže zadržao na psihijatriji. Takvima općina daje prostor u najam!

U kafić Vikotorija, redovito dolaze lokalni četnici, nekadašnji članovi račanove partije komunjara SDP, Pavo Dugošija (čiji sin isto radi u policiji), Pero Miličević i Vlado Gabrić i ostala došunička ekipa srpskog zločinca i teroriste sa Banovine Đure Škaljca, kao što slika i prikazuje.

Škaljac se obogatio na pljački protjeranih Hrvata i četnicima je bio svodnik koji je otete muslimanke  za vrijeme rata pronalazio  za grupna silovanja.  Jedna muslimanka je imala svega 15 godina. 

sdp četnikčetnička omladina1

U kafić dolazi i načelnik Vrga (SDSS), desna ruka Đure Škaljca za Banovinu. I naravno donačelnik općine, nekadašnji načelnik, danas novopečeni i osuđeni kriminalac Branko Jovičić iz SDSS-a. Pupovčev čovjek od povjerenja.

vrga

Milan Vrga na skupu četnika u Slavskom polju pijan kao majka prijeti lokalnom četniku.

vrga

branko jovičić

Branko Jovičić je  nekadašnji terorisit koji je topovima gađao Karlovac. On je ovom lokalnom pijanca dao prostor grada Vrginmosta da bi se u miru okupljali srpski ekstremisti, koje služi hrvatska policajka!

Čudite se što Srbi u Beogradu, poglavito nekadašnji teroristi Škaljac i Linta imaju baš sve podatke što policija u Gvozdu radi i valjda vam je jasno tko štiti kadrove četnika u općini.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Na slici Miodrag Linta, desna ruka zločinca Ace Vučića sa Škaljcem i njegovim rođakom, koji je bio zapovjednik logora Vojnić. Sa svima njima umrežen je Milokrad Pupovac. Na slici su sa zastavom kordunaške vojske.

Socijalnu službu u Glini drže majka i kćer Sužnjević, a otac je bio sudac u genocidnoj tvorevini SAO Krajina!

Sretan vam Dan neovisnosti!

HOP