Pernar se ne usudi zbog frenda četnika Obradovića niti riječ izgovoriti u svezi prosvjeda u Vukovaru

0
4828

Pernar je poznat po činjenici da često skokne do Beogradskog pašaluka i tamo se druži sa četnikom Obradovićem. To nikome u Živom zidu ne smeta. Ovih dana napravili smo analizu njegova facebook profila iz kojeg se vidi da je bio gorljivi protivnik Čovića u BiH-a, podržava Komšića koji pak najavljuje kako će ukinuti neke hrvatske škole i slične gluposti. Ne kažemo da je Čović dobro rješenje za Hrvate, ali koliko vidimo Komšić pak na silu želi Hrvate pretvoriti u neki drugi narod.

pernar-i-bosko-obradovic

Ipak najzanimljivije je bilo primijetiti na njegovom profilu da Ivan Pernar nema niti jedan status o prosvjedu u Vukovaru. Kako su mu Srbi izborna baza ne pada mu napamet pisati statuse o Vukovaru. Bar ne do sada. Kako prati naš portal redovito možda se okuraži.

S time pokazuje koji je licemjer. Njega žrtve rata ne zanimaju, već samo ono što mu politički manipulatori odrede. Niti ostali iz stranke Živi shit ne komentiraju prosvjed u Vukovaru u nekom značajnom obimu. To uopće nije za njih značajno. Kako bi komentirali kada njihov prijatelj ekstremist Pupovac sve budno prati sa svojom vojskom srpskih kompleksaša. 

O Bandiću i vezama sa tvrtkom Gamont ovaj klaun zna sve detalje, ali mu ne pada napamet niti o tome govoriti. O Bandiću niti slova, niti riječi. Mudro šuti i napada masone…

slinavčić

I.V. Sinčić popularno nazvan Slinavčić vodio je bitku protiv Erste banke, pa je na kraju za sebe kod njih ugovorio kredit za kuću. upsss

HOP