Heroj sa Banovine poručio Plenkiju i Pupiju da je poslije Vukovara na redu Banovina, najveća klaonica Hrvata!

0
14106

Poslije Vukovara na redu je Banovina! Dosta je prikrivanja srpskih zločina. Mnogi članovi SDSS-a i SDP-a su bili srpski teroristi! Pa kuda ova država vodi? Meni je na rukama umro izvidnik koji je prošao sva ratišta. Zar je za ovo poginuo? Tamo neki Pupovac koji je vozio tramvaje po Zagrebu danas određuje moju sudbinu. E neće moći.

Na Banovini su najveće grobnice Hrvata od domovinskog rata pa i kroz povijest. U blizini Slavskog polja Srbi skrivaju masovnu grobnicu iz 2. svjetskog rata zajedno sa komunistima. Logori Glina, Vojnić, Vrginmost bili su klaonice Hrvata u ovome ratu, a bijednici iz SDSS žele ukloniti ploču sjećanja na ubijene u logoru Vojnić.

Jučer se po našoj autocesti vozika huškač Milorad Linta, desna ruka ratnog zločinca Đure Škaljca i Šapića koji danas orgijaju sa svojim pajdašima sa Banovine. Nitko njega nije pitao što je sa višestruko silovanom Senadom? Gdje je ta žena koju su silovali sa 15 godina? Zašto je Škaljac otimao muslimanke i odvodio ih kao robinje četničkoj vojsci? Što su bili krivi muž i žena zubari iz Jabukovca koje su pobili i pokrali četnici?

pupo

Zašto se ne otkopa grobnica sa preko stotinu ubijenih? 27 godine ova država štiti zločince i progoni branitelje!

Dosta je ove SAO Krajine. Nije ovo vazalna država Srbije! Ako ne znate raditi svoj posao idite prati tanjure u Irsku. Sram vas sve bilo!- izjavio je za naš portal istinski heroj Banovine Ivo Vranić Buva.

Posebno se zahvalio HOP portalu kao istinskom domoljubnom portalu koji je razotkrio mnoga ubojstva na Banovini.

HOP