Ivica Praščić svjedočenje žrtava u Vukovaru nazvao je nacističkim dernekom, a Plenkijev jasteb Milokrad namještaljkom

0
3352

Srpski ministar vanjskih poslova Ivica Praščić poput Vučić ponovno je usporedio Hrvatsku s nacističkom Njemačkom a prosvjed u Vukovaru nazvao ”anti-srpskom histerijom”.  Svjedočenja o silovanjima su antisrpska histerija. Dačić Praščić se opet napuhao od graha.

Njegov trabant u Hrvatskoj Milokrad Pupovac zvani tramvajac o Srbima na prosvjedu:

 

“Da slušaju kako ih se naziva izdajnicima, Srbočetnicima, agresorima? Kakav je to prosvjed koji dijeli društvo i stvara ratnu atmosferu? Što je nekome do toga? Pa ljudi bježe iz zemlje jer se stalno podgrijava ratna atmosfera”, poručuje Pupovac.

Smatra da je pravi cilj prosvjeda politički. Kao i u slučaju ćiriličnih ploča, cilj je doći do vlasti, kaže.

“Ne znam koje su Penavine ambicije, ali znam koje su ambicije onih koji stoje iza prosvjeda. Organizirati tolike autobuse, nije to samo na jednom gradonačelniku, već nekoga tko ima organizaciju i novac. Nije na meni da govorim tko je. To su oni koji su već slali poruke što bi htjeli i kakvu bi vlast u ovoj zemlji. To smo već prošli”. -kaže velikosrpski jastreb Andreje Blenković.

I dok Andreja glumi Korejanskog vođu;

plenki 888

…Kordinator prosvjeda Josić dao bi Blenkoviću još godinu dana da ništa ne radi oko procesuiranja četnika…a do tada bi Milokrada sve uvjerio kako su svi ti Srbi zapravo bivši tramvajci ZET-a kao i on…On oko sebe skuplja samo poštene Srbe koji slučajno pohode zločince Šapića, Škaljca po Beogradu zajedno sa njim…

Milokrada i Praščića  nisu dirnula svjedočenja žrtava, silovanih, prebijanih, obitelji koje su ostale bez svojih članova, oni su tražili ili naciste ili organizatore prosvjeda?! Nema što svijet je pun luđaka i pokvarenjaka punih pokradene love…

HOP