Penelope Cruz nova veleposlanica branda Chanel

0
1678

Poznata pariška modna kuća Chanel i umjetnički direktor Karl Lagarfeld sto već 30 godina kreira brojne kolekcije nadahnjujući se duhom neprolazne Coco, ce krajem mjeseca u Bangkoku predstaviti kolekciju Croisière 2018/2019. Nadahnuta morem i mornarima pokazana je u pariškoj Velikoj palači prošlog svibnja, gdje je bio sagrađen i veliki brod “Pausa” u prirodnoj veličini. Nazivi broda i kolekcije su jednaki.
Drugo predstavljanje privlačnih modela će se upriličiti na obalama rijeke Chao Phraya, koja prolazi kroz tajlandsku prijestolnicu.- Poznat po bogatoj i razvijenoj kulturi kao i vibrantnoj energiji, Bangkok je posebna spona Chanelovog naslijeđa i moderniteta-podvlače odgovorni pariške marke!

Chanel Croisière
Kolekcija mornarskog stila ističe elegantne, opuštene siluete u skladu s garderobom prelazne sezone. Duge fluidne haljine slažu se s kombinezonima hlačama, kostimima i kratkim suknjama, obojenim u sportskom duhu i dopunjenim modnim dodacima, poput malih torbica i beret kapa.

Svjetska zvijezda i modna ikona

Lagarfeld Cruz
Zaštitno lice kampanje za kolekciju Croisière je čuvena španjolska glumica Penelope Cruz sto nakon Keire Knightley, Kristin Stewart i nedavno Margot Robbie, uljepšava modni izraz slavnog branda iz pariške ulice Cambon. Novu veleposlanicu Chanela osobno je fotografirao Karl Lagerfeld, krepki 85 godišnjak koji ne namjerava, uskoro, u mirovinu!

Cruz public
Penelope Cruz je dugo reklamirala kozmetička dostignuća marke Lancôme i pozirala u odjeci Loewe i Mango. Simpatična, neposredna i ljupka Madrilenka, rodjena 1972 godine, započela je međunarodnu filmsku karijeru 20 ljeta kasnije ostvarenjem “Jamon, jamon” Bigasa Lune i “Belle Epoque”, u režiji Fernanda Trueba. Snimala je s najpoznatijim redateljima poput Stephena Fearsa, Sergia Casstellitta, Roba Marshalla, Asghara Farhadi i posebno Pedra Almodovara, čija je filmska muza. Umjetnica je tri puta nagrađena najvećim priznanjem španjolske sedme umjetnosti “Goya”, 1997, 2007 i 2009 godine. Dobila je priznanje u Cannesu za najbolju glumicu najpoznatijeg svjetskog festivala 2006.Uručena joj je “BAFTA” i galsko priznanje “César” za cjelokupnu karijeru, ove godine. Skoro desetljeće ranije, dobila je i “Oscara” za sporednu ulogu u filmu Woodyja Alena “Vicky, Christina, Barcelona”.

Džana Mujadžić iz Pariza

video : https//youtu.be/p6aHh3T7WHA

HOP