Komšić je projekt zapada za asimilaciju preostalih Hrvata u BiH

0
13859

Ova snimka govori više od riječi. Haris Silajdžić jasno govori Željku Komšiću da je BiH zemlja tri naroda prvenstveno, a ne građanska opcija, te da se mora poštivati volja sva tri naroda ili BiH neće biti. Komšić tada pita Silajdžića “zašto su ga muslimani izdali?” I time jasno pokazuje za koji plan on služi. Očito pritisnuti međunarodnom zajednicom muslimanski ekstremisti priznaju realnosti još 2006 godine, ali niti nakon 12 godina kasnije ne žele provesti Daytonski sporazum.

Zašto su Hrvati u BiH u ovom položaju?

-Prvi razlog svakako je HDZ BiH. Njime se upravlja preko Čovića koji je do grla u korupciji i na taj način vrlo lako se sa njime manipulira. To Plenković zna. I bez obzira na tu činjenicu on je njega stavio za kandidata u predsjedništvo BiH ispred hrvatske opcije. Time je svjesno smanjio volju birača da izađu na birališta i time je broj onih koji su bili za Čovića bio znatno manji. Narod je procijenio kako Čović za njih neće učiniti ništa, a za sebe će učiniti sve.  Danas hrvatski mediji bruje o preglasavanju od strane muslimana. Ovaj detalj prešućuju. 

vila-dragana-i-bernadice-covic

SDA se pretvorila u tursku stranku u BiH. Ona ne zastupa BiH već turske pretenzije na ovome teritoriju i ona je izdajnička politika prema BiH. Koliko god se ona trudila predstaviti Dodika kao velikosrbina, SDA je velikoturska stranka.

Međunarodna zajednica pokušavajući preko Komšića stvoriti građansku BiH je potpuno promašila procjene stanja u BiH. SDA glumeći građansku opciju zapravo isto radi što su činili Srbi u Jugoslaviji, oni su iz Jugoslavije napravili Srboslaviju, a muslimani iz BiH žele napraviti Tursku pokrajinu na “Balkanu”.

Jak utjecaj moćne Turske u kombinaciji sa kapitalom iz Saudijske Arabije čini prejaki konfliktni trenutak za Hrvatsku. Zabluda iz ideologije NDH-a kako su muslimani cvijeće hrvatskog roda sve je jasnija. Oni su se okrenuli protiv svojeg roda da bi opstali. I danas sa posrbljenim Vlasima čine većinu u BiH. Oni su falsificirali povijest kao i Vlasi i sebe prozvali jedinim stvarnim sljedbenikom BiH, nakon što su Turci napravili genocid nad Hrvatima (2 milijuna) i Vlasi sa preostalim Hrvatima pravoslavne vjere poništili hrvatstvo u svojoj biti.

Jezik Hrvatski kao i u Crnoj Gori pretvorili su u nekakvi bosanski, iako je jasno da su srpska plemena govorila slično kao i bugarska, a sam jezik tzv. srpski je Vuk Karadžić pohrvatio, dok današnji stanovnici BiH poturčeni govore Hrvatskim jezikom, a ne Turskim. I time je jasno da nasilje i genocid nad Hrvatima ne prestaje. Ovo sada je završna faza.

Izuzetno je bitno reći da prosrpski kadrovi rade muslimanskim  medijima, a izjašnjavaju se kao muslimani ili tzv. Bošnjaci, Dnevni Avaz vodi upravo njihov kadar,  general A. Vasiljević i DB Srbije ubacili su preko 200 svojih kadrova u državne institucije u kojima djeluju, pod kapom muslimana. Otuda i kreća tolika mržnja muslimana prema svojim hrvatskim korijenima.

-Međunarodna zajednica izmislila je Komšića jer je shvatila kako će Srbi i formalno se pripojiti Srbiji.

Željko Komšić je sin komuniste, znači nema u njemu previše vezanog za nacionalni korpus i majke Srpkinje čiji je otac bio četnik. I još se izjašnjava kao Hrvat, dok mu je žena muslimanka. Idealan za projekt male Jugoslavije zvane BiH. U panici od ruske dominacije preko Dodika EU i SAD kreću u poništenje Hrvata u BiH, koje očito treba asimilirati, a Komšić je vođa asimilacije. Komšić i njegov muslimanski kolega predstavljaju tzv. bosanski projekt koji zapravo štiti turski nacionalizam.

Dodik u panici od svrgavanja vrlo lukavo podilazi Hrvatima, odvlačeći ih od BiH, davanjem im podrške oko Pelješačkog mosta. On zapravo mora homogenizirati hrvatski korpus kako bi lakše otkinuo genocidnu tvorevinu RS. Inače i on propada u naletu od politike Francuske, Britanije i zalutale politike SAD-a koja pošto- poto želi održati propali projekt BiH. Upravo je SAD pogriješila kada je zaustavila Hrvatsku vojsku kod Banja Luke. Posljedice te situacije danas trpi najviše hrvatski narod, kojem  Dodikova banda ne dozvoljava povratak (250 000 Hrvata). U dijelovima sa muslimanskom većinom, poglavito kod Tuzle i Zenice događa se isti scenarij.

Može li se takva država održati do ulaska u EU? Ne može. I to treba otvoreno reći . BiH su uništili BIH muslimani i Srbi.

Muslimani divljački napadaju Hrvatsku, prijete, iako je Hrvatska hranila milijun njihovih izbjeglica i oslobodila BiH. Čine to jer u medijima djeluju suradnici srpskih službi, koji se izjašnjavaju kao Bošnjaci, a zapravo provode srpsku politiku mržnje prema Hrvatima. S druge strane Srbi preko Dodika žele “zaštiti” Hrvate. Kada tome dodamo Plenkovića i njegove procjene, BiH čeka katastrofa, ako se muslimani ne otrijezne. Konfederacija sa Hrvatskom ili podjela BiH zatvorili bi jedan veliki čep na nuklearnoj reakciji.  Održanje ovog sustava trajno raseljava sve Hrvate iz BiH.

 

Bosna je bila Hrvatska i nemaju se što Hrvati pravdati u BiH. Oni su tu bili prije Vlaha, Turaka i Srba. Zemlja im je oteta a narod masakriran. Hrvati su obranili Europu od Turaka, a Turke su podržali i protiv kršćana ratovali Srbi (bitka kod Nikopolja).

Laž je kako su Srbi branili kršćane na  beznačajnoj  bitci na Kosovu, jer su ih izdali desetak godina kasnije i okrenuli se protiv njih kod Nikopolja. Tom bitkom Turci su ušli u utrobu Europe. Laž je kako  je na Kosovu polju poginuo srpski car Lazar, jer je državica Srbija bila je pod patronatom Trpimirovića i time nije mogla biti carstvo. Sve ove laži usadili su po Europi Englezi i Srbi.

Crvena masonerija iliti komunisti, te laži ubacili su u knjige ex Jugoslavije, kao što je ubačena laž da su ustaše pobile 700 000 Srba u Jasenovcu. Te laži opet širi masonska crkva Srbije i time dokazuje da sa Bogom i vjerom nemaju ništa i naravno titova partija komunista-sluga masonerije. Osoba koja je to proširila laži o Jasenovcu danas je srpski svetac Velimirović, dobitnik ordena od Hitlera za protjerivanje Židova. Srbi su već dugo sluge masonerije kako su nekada bili sluge Turaka.

Nemojmo zaboraviti da su nacizam i komunizam na početku zajedno djelovali. Komunizam je uništio pravoslavlje u Rusiji, a nacizam počiva na kukastom križu. Sve je to borba protiv Isusa i vjere.

naci

David de Rothschild (75), aktualni čelnik grupacije Rothschild&Co., prepušta kormilo svojem jedinom sinu Alexandreu de Rothschildu. Alexandrea (37) je njegov otac, predstavnik francuskog ogranka obitelji Rothschild,  Za koga to radi Plenković? Čije interese? Kome se obratio Plenković oko problema BiH? Predsjedniku Francuske. Koga su masoni i bankari još 2008 godine najavili za predsjednika Francuske? Macrona. Previše slučajnosti. Od kuda je zadnji Rothschild? Iz loze Francuskih Rothschilda.

Svi glavni vladari EU su bez djece. Čudnih nakaradnih brakova. Gay kultura gura se kao bit opstanka politike u EU. I gle čuda svi vladari Srbije odreda su iz te populacije. Predsjednik prema svjedočenju njegova ljubavnika Višekrune je gay, premijerka Brnabić, šef vojske Vulin…čini se da je masonerija potpuno ovladala Srbijom. Njenim motorom za rušenje EU.

Ako dodamo tome da je Francuska poligon za iživljavanje islamskih terorista, a Njemačka majka svih izbjeglica sasvim je jasno zašto služe bosanski muslimani, oni su matična luka za obuku i transport muslimana iz Afrike i Azije. I sve to smrdi na namještaljku. Nekada komunisti bili su borci protiv Isusa, danas su to gay komunisti.

Po svim  navedenim činjenicama jasno je kako Hrvatska ide krivim putem i taj krivi put uništava Hrvate u Hrvatskoj i BiH. Ubija njihovu kršćansku bit preko neokomuniste Plenkovića.

Aktivna suradnja sa Rusijom i Amerikom kao tampon zona treba biti primat, a opet kao sigurna članica NATO saveza može održati svoj položaj u regiji. Ulaganja Rusije i konkretna sigurnosna suradnja sa Amerikom zanimljiva je Hrvatskoj.  Ovako ako se nastavi Hrvatska će  s vremenom biti prazna zemlja koju će naseliti naši neprijatelji.

Zbog toga je tolika panika masonskih medija, Pupovca i Plenkovića na svaki hrvatski pozitivni nacionalni pokret, jer on ruši zidove globalnog masonskog antikršćanstva,  Bog, vjera i nacija osnova su opstojnosti Hrvata.

Igor Drenjančević

HOP