Šešeljev sin u skupštini Vijeća EU prozvao Hrvatsku za genocidnost i komunjaru Plenkovića nazvao ustaškim političarem?!

0
6204

Sin ratnog zločinca Vojislava Šešelja, Aleksandar Šešelj, nakon izlaganja hrvatskog premijera Andreja Plenkovića u Parlamentarnoj skupštine Vijeća Europe u Strasbourgu javio se za pitanje i vrijeđao Hrvatsku. U svom izlaganju je prekinut, a Plenković mu nije ostao dužan.-piše N1

Aco Šešelj, sin zločinca Šešelja na engleskom, sa naglaskom šefa meksičkog kartela objašnjavao je da neokomunista Andrej Plenković zvani Blenković glorificirao Jasenovac, gdje je ubijeno po njegovoj slobodnoj laži čak 700 000 Židova i Srba. I još uz to kaže Aco debeli Meksikanac da Plenković glorificira i slavi  Križni put Hrvata, odnosno Bleiburg, samo nije jasno nikome osim ovome srpskom imbecilu kako se može slaviti pokolj 500 000 Hrvata i slaviti ubijanje 700 000 Srba u Jasenovcu i biti ustaški orjentiran? 

Njemu je Plenković odgovorio prema mišljenju naših medija briljantno. Gotovo genijalno? Plenković je tek na engleskom sa nagalskom meksičkog odebljalog diplomate primijetio  da  je ovaj imbecil sin ratnog zločinca, što i zadnja budala u Vijeću EU zna, ali im to ništa posebno ne smeta, kako je on bio u Jasenovcu svake godine (?) i time zapravo podržava teoriju laži da je tamo ubijeno 80 000 ljudi, iako je općepoznato kako su spiskovi lažni i jedino pametno rečeno iz usta meksčkog engleskog diplomate  je činjenica napravljene ratne štete od strane srbijanskih krvoločnih manijaka, sa cifrom od 32 milijuna eura, koja isto nije točna jer uz materijalnu štetu postoji i ona koja je prouzrokovala smrt 17000 ljudi, tisuće silovanja, 32000 ranjenih, a koja se računa u brojkama od 11 milijardi eura. Prema tome materijalna i nematerijalna šteta je najmanje 43 milijarde, a ne kako Plenković tvrdi 32 milijarde.

mediji

Plenković nije rekao da je laž i to monstruozna kako je u Jasenovcu ubijeno 700 000 ljudi. Zašto? Plenković je prešutio da je na Križnom putu ubijeno 500 000 Hrvata! Zašto?  Razlog je jednostavan, on je produkt iste škole kao i novinari Indexa, 24 sata, N1, komunističke povijesti koja nema veze sa istinom. Zato je super frend sa hijenom Pupovcem i mlako odgovara ovome gadu Šešelju. A sa sličnim je u koaliciji. Nije rekao niti da je Vojislav Šešelj bio u Vukovaru, sudjelovao u zločinima nad Hrvatima.

vojvoda-seselj-i-cetnici-seseljevci-620x330

Zanimljivo da gad A. Šešelj je u Vijeću EU, a u UN takva istra sranja radi ratni zločinac Škaljac, ratni profiter i ubojica Hrvata. Gdje je ta naša diplomacija koja šopingira? Kadrovi Bude Lončara i Stipe Mesića čvrsto su odlučili u diplomaciji ne raditi apsolutno ništa!

mediji 3

I za kraj možemo zaključiti da je uz toliko godina u diplomaciji Plenković ostao provincijalac, koji lijepo govori doma Hrvatski i napuhuje se pred jadnicima iz Sabora, a u EU je tek jedan trećerazredni diplomat koji jezivo govori engleski.

Sve ovo što je izgovorio debeli smrad Aco Šešelj mlađi trebalo bi vratiti vjeru u Plenkovića, jer se kao nešto oštro suprostavio tom smradu, a u svezi anithrvatskih događanja zapravo ispeglati image propalog premijera…jadna je država koju vodi tramvajac Pupovac sa čudnim komunističkim doktoratima, a mlađi Šešelj iz Plenkija radi domoljuba…

Jad i bijeda je diplomat koji se povezao sa Francuskom, u njoj traži saveznika za politiku u regiji, sa čovjekom koji je iz Francuske napravio poligon za teroristička iživljavanja, a za svoj materinji jezik tvrdi kako je zapravo jezik iz Konga?! Macron je  prema nekim izvorima još 2008. godine najavljen kao izbor familije Rothschild za čelnog čovjeka Francuske.

David de Rothschild (75), aktualni čelnik grupacije Rothschild&Co., prepušta kormilo svojem jedinom sinu Alexandreu de Rothschildu. Alexandrea (37) je njegov otac, predstavnik francuskog ogranka obitelji Rothschild,  Za koga to radi Plenković? Čije interese?

Ovaj vijest  iz Vijeća EU stara je  par mjeseci zanimljiva je zbog karaktera spojenih posuda.

Ovih dana naš je predsjednik u Franscuskoj. Traži zaštitu za BiH Hrvate baš kada je namjerno uništio ikakve šanse  Hrvata podržavanjem korumpiranog Čovića, lutke na koncu od udbaša Čolaka veznog na Beograd. Umjesto da je HDZ izašao sa  svojim kandidatom bez mrlje u korupciji na izbore i tako parirao jezivo pokvarenom Komšiću. Kome se zapravo išao moliti za pomoć i da li je uopće išao se moliti za pomoć Hrvatima BiH?

Šešelj stariji ovih dana priznaje u medijima kako je bio uhićen u Hrvatskoj u Belom Manastiru kada je nagovarao Srbe da ubijaju Hrvate.  I pušten je. U dva bitna momenta u Hrvatskoj obitelj Šešelj zapravo iz jadnika Plenkovića rade ustašu, koji se bori za svoj narod… Prvi puta kada je kriza oko Borga i Agrokora gotovo pojela HDZ i danas kada je jasno da BiH gori zbog Komšića. Služi li obitelj Šešelj za prikrivanje kriminala i veleizdaje ?

Kakva je to HRT nacionalna televizija koja prenosi skupove SPC-a, a ne prenosi skup u Vukovaru?

I. D.

HOP