Pomoćnik Pape predvodio orgije

0
4221

Orgija nemaju “predsjedatelja” – ali sotonističke crne mise imaju

Prošlog je tjedna LifeSite News otkrio vijest da je glavni pomoćnik antipape Bergoglja, nadgrobni sodomist kardinal Coccopalmerio, bio nazočan u “homoseksualnoj orgiji s kokainom” u svojstvu njegovoga “osobnoga tajnika”, u sobi msgr. Luigija Capozzija u palači Svetog ureda – iste zgrade u kojoj se nalazi ne samo Kongregacija za nauk vjere (koja je odgovorna za istraživanje slučajeva seksualnoga zlostavljanja), već i komisija Ecclesia Dei koja nadgleda sve zajednice koje slaviti tradicionalnu misu, ali da je Coccopalmerio “predsjedao” orgijom i da ga je Vatikanska žandarmerija sklonila na sigurno mjesto, kod je izvršila raciju. Antipapa Bergoglio znao je za to.

Orgies Don’t Have “Presiders” – Satanic Black Masses Do.

Mislim da su mnogi ljudi bili šokirani zbog ove priče, jer je previše toga što se događa u crkvenim, tako i u sekularnim događajima (Kavanaugh, uragan Michael, itd.). Ono što želim istaknuti jest vrlo priznata upotreba riječi “predsjedavanje”. Coccopalmerio nije sudjelovao samo u sodomističkoj orgiji, već ju je PREDVODIO.

Riječ “orgija” podrazumijeva kaotično, neorganizirano djelovanje. Može se koristiti kao grubi kolokvijalizam za svaku veliku, neorganiziranu aktivnost ili akciju. “Buffet večera na grčkom vjenčanju bila je gastronomska orgija.”

Ljudi, orgije, vrsta prema definiciji, nemaju “predsjedatelja”. To je proturječnost pojmova. Riječ “predsjedavanje” komunicira organiziranu, pa čak i ritualnu aktivnost. Veliki trend među Bergoglievim protucrkvenim pristašama je nazivati svećenika na misi “predsjedatelj”.

S obzirom na ono što znamo o beskrajnom zlu kardinala Coccopalmerija, činjenicu da je on plameni štapić koji mrzi Boga i ratuje s Njim i Njegovom Svetom Crkvom, a s obzirom da znamo da se veza prakse sotonizma u svijetu danas nalazi unutar Vatikana, mislim da uopće ne postoji pretpostavka da ono što je u toj dvorani, u koju je policija izvršila raciju, nije samo bila sodomistočka orgija, već crna misa s kardinalom Coccopalmerio kao “predsjedateljem”.

Boris Vidović

HOP