Snaha S. Letice jedino Leticu oduševila izjavom da je prvo bijelo polje na grbu problematično!

0
7089

“Nije dobro da se brendiranjem bavi osoba koja se često slikala sa zastavom na kojoj grb počinje poljem bijele boje”.-rekla je u Nu2 kod Ace Stankovića Dalija Orešković.

grb2

Ovo je grb iz Udina, 5 stoljeće.  I kuna na grbu. Čini se da tada nije bilo crvene Dalije, niti sina oficira JNA Ace Stankovića, a vjerojatno niti komunističkog profesora povijesti Klasića. Prvo polje je bijelo, ne prema naputku Ante Pavelića, već po povijesnim činjenicama.

bijeli hrvati

Ovo je hotel u Ukrajini, šahovnica sa bijelim poljem. Hotel možete obići kada god želite. Bijelo polje je prvo. Znači li to po ovoj Daliji da prodana teorija masonerije o ustaškom bijelom polju komunistima, slugama masonerije je važnija od povijesnih činjenica?

received_1990295107693840

Hrvatski grb, iz godine 1499 na bivšoj Kuli grbova (Wappenturm), u Hofburgu – Kraljevska palača u Innsbrucku u Austriji

received_2170438796556281received_240298390000079

Hrvatski grb u Austro-Ugarskoj prema H. Ströhlu (1851.-1919.):

M. Granić zna tajnu hrvatskog znakovlja u Udinama i tko je potomak hrvatskog kralja u tom gradu!

Dalija je prepoznata u emisiji Nu2 kao izumitelj tople vode. Rekla je sve što zna svaka budala i prepoznata je po činjenici da zna kako predsjednica ima umjetne trepavice… S njom je jedino oduševljen neokrunjeni ban Slaven Letica i crvena ekipa, jer su našli novog igrača za zavaravanje masa…žena koja ništa nije učinila kada je mogla u Saboru, spasiti će nemoguće, prefarbat će bijelo polje na opću sreću povijesnih neznalica.

O supermenki Daliji najbolje je rekao Mario Strinavić ispred blokiranih:

” Iznimno loš nastup Dalije Orešković. Od žene njezinog formata, i onoga za što ju se pokušava prikazati, očekivao sam sadržajnost, viziju, a dobili smo samo prizemno politikanstvo i površnost, zlobu, zluradost koje u konačnici graniči sa bezobrazlukom. Da joj je recimo Stanković dao da zapali u studiju, pije whiskey i psuje, e to bi onda bio pun pogodak i u skladu s izrečenim.”

I.D.

HOP