Otkrivamo kako su današnji ugledni Srbi u Srbiji pljačkali Hrvatsku

0
11317

Prateći četničke teroriste u Hrvatskoj i Srbiji koji su ubijali i krali za vrijeme rata došli smo do zaključka da ih je uhvatila panika u zadnje vrijeme zbog istraga HOP portala, te svi redom prozivaju naš portal kao opasni ultradesničarski portal, a što potpuna laž. Prozivaju nas stvarni ekstremisti za ekstremizam.

Zadnji su nas prozivali Stevo Novaković, danas vlasnik trećerazredne četničke televizije, standardno glavni četnik u regiji Miodrag Linta i zadnji kako vidimo nekadašnji dožupan Boro Rkman početkom ovoga mjeseca. Panika je da ne otkrijemo njihove veze u hrvatskoj vladi i na terenu. Na njihovu žalost sve je to već otkriveno i za razliku od naših službi koje o tome znaju malo naša mreža otkrila je mnoge nove podatke o ovim ratnim profiterima koji su podrška Miloradu Pupovcu u Hrvatskoj.

sdp četnikčetnička omladina1

S.K. bio je glavni svjedok u emisiji Bujica o zločinima u Baćinu, kojeg je Velimir Bujanec kontaktirao preko našeg suradnika Ive Vranića Buve. Kontakt glavnog urednika, Velimira Bujanaca i Ive Vranića doveo je do krucijalnog svjedoka S.K. koji je otkrio sve ubojice iz Baćina, masovne grobnice poput Ovčare. Naš tim na terenu otvorio je potragu za još dvadeset ubijenih oko Cerovljana, koji su dio ove grobnice. To poprilično svrbi Miodraga Lintu i Aleksandra Vučića.

Ono što je zanimljivo kod našeg svjedoka S.K je činjenica da je isti za vrijeme rata pobjegao iz SAO Krajine preko Banja luke i Beograda, te preko Mađarske se vratio u Zagreb i uključio se u postrojbe 17. domobranske pukovnije. Radi o izuzetnom čovjeku i nažalost taj detalj I. Pandža nije naglasio u emisiji o zločinima u Baćinu.

Na upite naših čitatelja iz Zemuna, odgovoriti ćemo i na neke detalje u svezi glavnih pljačkaša okupljenih danas oko Vučića, Pupovca i Linte.

Glavni mozgovi svih operacija u ratu i danas na Banovini su osobe koje plaćaju ekstremne Srbe u Vrginmostu i Vojniću su Đuro Škaljac i Tošo Pajić, ljudi koji su otimali muslimanke, sprovodili pljačke, masovna silovanja i organizirali logore po Banovini, u kojima su ubijani Hrvati. O tome svemu pisali smo u mnogim tekstovima.

Đuro Škaljac i Tošo Pajić osnovali su banku Krajine u Zemunu za vrijeme domovinskog rata. Kada je pala Krajina, banka je propala, a ova dvojica su svojom bandom podijelili novac. Sličan scenarij kao i Tesla banka.

Đuro Škaljac je uložio novac u apartmane u Grčkoj, a te mu apartmane vodi bivši milicajac iz Vojnića Dragan Erceg, koji je oženio Grkinju i živi u Grčkoj. Sin Đure Škaljca vodi policiju u Zemunu, te radi u školi za policajce. Drugim riječima drži policiju pod kontrolom da ne bilo istraga protiv krajiških bandita. Zemunski Srbi danas, a nekada Srbi iz krajine tvrde da proživljavaju isti teror u Zemunu kao u SAO Krajini. Ne mogu se vratiti u Hrvatsku jer u općini Gvozd vlast drže isti banditi iz rata koji su sa njima u vezi, od Jovičića do Vrge. A svima njima je glavni Milorad Pupovac. Vratili bi se u isto stanje.

Škaljac, Linta, Pajić stalno optužuju Hrvatsku za etničko čišćenje Srba, štiteći tako svoju pljačku i izdaju ‘Krajišnika’.

Stevo Novaković vodi danas televiziju koja slavi ova dva bandita, a u ratu se lažno predstavljao kao Siniša Simatović. Naše službe o tome gotovo da ništa ne znaju, kao niti o činjenici da je baš on pokrao opremu televizije i radija sa Petrove gore i od toga napravio svoju televiziju koja radi i danas za ove srpske bandite. Svi su se zajedno enormno bogatili u ratu, a sebe prikazivali kao spasiocima Srba.

U Zemunu ‘krajišnicima’ koji tamo sada žive govore kako oni rukovode općinom Gvozd i da će svatko nastradati tko promijeni takvo stanje. Sve se to događa kraj naših jadnih službi.

Vrlo otvoreno nam je rečeno da se preko kulture i donacije među Srbima želi stvoriti pobunjenička ekipa na Banovini. Ojkače i slične cirkusarije pokreće Biro Krajine u Beogradu, tzv. vlada Krajine u izbjeglištvu.

Ako ovome dodamo da upravo Linta i ova ekipa u koju je umješan i nekadašnji dožupan Rkman traže zaštitu ugroženog Milorada Pupovca, mislim da je više nego jasno s kime tikve sadi Pupovac.

Na terenu u Vojniću i Karlovcu poneki  Hrvati rade za ovu bandu, a visoki službenik u vlasti sređuje propusnice M. Linti kada prolazi kroz Hrvatsku. Zato je nedavno Linta bio jako nervozan kada je zaustavljen na autocesti u Hrvatskoj, jer se tim potezom, da netko ima imalo pameti, otkriva veza sa tim čovjekom. Ako neće vlast budemo mi otkrili ime veze M. Linte.

 

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Ova fotografija je dokaz umreženosti tih bandita. Nastala nedavno u Hercegovini pod upravom Srba.

Igor Drenjančević

HOP

Srpski zapovjednik koji je potpisao predaju je lopov, koji je krao naše gorivo i prodavao ga muslimanima i 5. korpusu!