Govor mržnje: Krivotvoritelj Pernar je katoličku vjeru proglasio mantrom, ali o srpskoj crkvi niti riječ

0
14542

Vratio nam se Ivan Pernar iz Rusije gdje se išao uguziti kod Putina sav u panici jer je Putin skužio da njegova braća Srbi malo valjaju Ruse. Onaj Aco derpe i ekipa derpe i lezbi zapravo rade za zapadnu masoneriju, pa je drug Pernar u skladu sa bratstvom i jedinstvom svih derpea i lezbi htio ponuditi rješenje Putinu ;četnika Obradovića za spas svih gejeva u Srbiji. On je gej, ali strejt četnik u kog je politički zaljubljen strejt komunjara Pero krivotvoritelj.

pernar-i-bosko-obradovic

Iz Rusije se Pernar vratio još luđi. Napao je katoličku crkvu i vjeronauk u školi. Naravno nije napao četničko-masonsku crkvu SPC prepunu kriminala, pedera i ubojica, jer to ne smije zbog braće Srba i čede Obradovića u srpskoj skupštini. Napao je hrvatske svećenike, koji hrvatski misle. Oni smetaju svima.

pernar

Pernar: “Bog je prvo ubijao ljude pa je odustao i onda im dao slobodu izbora.” To je samo jedna od ludosti koje je izgovorio. Ono što on pokušava u tom videu, osim proglasiti katoličku crkvu institucijom u kojoj se okupljaju pedofili i homoseksualaci, je i lukavo približiti sebe desnici koja je protiv imigracijske politike. Kritizira papu upravo radi toga što “papa druka za imigrante”. Sad se postavlja pitanje kakve to veze ima s Pernarovim dosadašnjim drukanjem za Palestince?

Politički i moralni transvestit Pernar medicinski brat zastupnik koji trkelja o teologiji… nevjerojatno!

Katolička vjera je po njemu “mantra” i stvar navike: “ta mantra se kod nas naziva tradicija”.- opa Pero krivotvoritelj je širitelj vjerske mržnje. Da se zove Keleminec bio bi uhićen, ali ovaj neće biti uhićen jer voli Pupija i Obradovića…snašo se Perica.

Pernar: “Ako su naši preci bili ljudožderi, onda ćemo i mi biti ljudožderi. Drugim riječima, ako su naši preci bili katolici, onda ćemo i mi biti katolici”. Znači li to da su za njega ljudožderi istovjetni s katolicima?!

Po njemu, budući da je Isus iskupio sve grijeha čovječanstva na križu, dovoljno je griješiti pa pokajat se, jer je Isus unaprijed sve abolirao. Staljin i Hitler će završiti u paklu, a svi mi ostali nakon čistilišta u raju, uvjeren je.

Pa ovog se ne postidjeli niti masoni a niti njihovi sluge komunisti. Dragi veleposlaniče Rusije Azimov pa kako ovakvu budalu možete primati u zemlju? Rusija je ozbiljna zemlja. Znamo da ima izvrsne cirkuse, klaune, ali ovo…Azimov probudi se! Rusija je kršćanska zemlja! Vjerojatno Rusi od silnih laži Srba i masonerije ne znaju da je tek 20% Srba kršteno…

pernar-kao-vojvoda

Ovako sebe zamišlja Pernar. Vjernici ne ljutite se, ovo nije ruganje Isusu, ovo je slika koja govori tisuću riječi.

pernar isus jagodara

Po uzoru na Isusa koji je ustvari bio siromah, Pernar također namjerava živjeti od milostinje. Evo razloga zašto ne plaća javni prijevoz. Ostaje neobjašnjeno zašto prima mjesečnu milostinju od 2.000 eura u hrvatskom Saboru.

cetnicki-zbor

O ovome niti riječ!

U katoličanstvo ne vjeruje jer je to nekakva mantra, ali u  crvenu zvijezdu vjeruje nakon pola milijuna ubijenih Hrvata…

pernar-se-napalio-kod-stankovica

Neki dan nam je zastupnik Živog shita Bunjac pokazao kako se brani laž masonerije i komunističkih sluga o Jasenovcu,  on je protiv filma Romana Leljaka, danas nam Pernar objašnjava da je katolička vjera mantra, a drug Tito veliki državnik.

Koja je razlika između medijskog terora pupovčevih Novosti i Pernara ? Nikakva. Isti obrazac propagande vezane na Beograd. Ponižavati hrvatski narod.

novosti naslovnica

Predak Ivana Pernara iz atentata  na Radiće u beogradskoj skupštini   je ostao živ. Bio  je ranjen.

Baš on je izazvao sukob sa srpskim ekstremistima i ostao živ ! Oni bitni su pobijeni.

Kasnije ga je  spasila  Karađorđevićeva diplomacija u Londonu, poslije je do smrti radio u UN-u.

Drugim riječima nije se bez veze Pernar mlađi pojavio u politici. Nije bez veze vezan za Beograd.

I nije baš on izabran bez razloga da glumi buntovnika u našoj zemlji…

HOP