Opančarska socijal-demokracija: El Bandić udomio opanke Milanke Opačić da ga podsjete na četnika Jovu Raškovića

0
8851

Bandić se neki dan pohvalio da je baš on uhljebio uhljebnicu Milanku Opačić u Stranku Dugih Prstića .  Sada ju je uhljebio u stranku rodjaka, netjaka i sinova. Svoju stranku uhljeba.

banditić

Zajedno su počeli musti porezne obveznike i sad opet iz birača zajedno rade budale.

On je postao otac svih fontana u Zagrebu, a Milanka je mijenjala obožavatelje i nudila nam pamet žene iz Vrhovina.

U toj selendri nema ničega pametnog osim što je Milanka sa vlastima Vrhovina dogovorila da njenu rodnu kuću pretvore u vatrogasni dom, a ona  za to dobije lovicu. Općina ima zemljišta koliko želite, ali baš je Opačićkina kuća idealna za vatrogasce…

alan-ford-citati-baner-640x330

Opštenarodni Bandić na početku karijere proveo je svaki tjedan kod Zdravka Tomca na instrukcijama, dok je drugarica Opačić onako mlada i zgodna bila nerazdvojni priljepak stare komunjare D. Vidovića…Kad se Bandić zvani La Fontana dovoljno napuhao znanjem i mudrostima Zdravka Tomca izgledao je kao na kokainu. Režao je na novinare, a izgledao kao da svaki tjedan odlazi u Rim po odjeću, pun energije, s egom do neba kao da ima u Rimu stotine ljubavnica.

  • Bandićeve fontane su opasne po život. Mlaznice su tako složene da voda pršti okolo ruba fontane te je vrlo sklisko. Mala djeca su najugroženija. Zamislite pad djece, što to može stvoriti. Jednostavno mlaznice nisu dovoljno dobro složene- tvrdi nam arhitekt I. Valek stručnjak za tu tematiku, koji  je svojevremeno dobio nagrade u Japanu za tu tematiku.

Kako doznajemo i njega je navodno gradska uprava na čelu sa Bandićem malo izradila i nije dobio plaćen svoj rad. Ali koga briga, zakoni su tako složeni da se investitora može zeznuti za 2, 5 milijuna a Jelenić i društvo  ionako ne reagiraju. Oni se bave paljenjem srpskih Novosti, koje pak pozivaju na paljenje Hrvatske. I sve se to događa sa našim novcem protiv našeg interesa.

Bandić i Opačića su vrh te proklete sante leda.

Opačićka je počela karijeru kao tajnica četničkog ideologa srpske pobune u Hrvatskoj, Jove Raškovića, a nakon toga ju Bandić odvodi u SDP. Može li luđe? Žena nema dan staža van politike!  Kaže on da su zajedno gradili socijaldemokraciju…a ono ispao ortački kapitalizam po Martini Dalić…

puh

Ovdje  je gad Jovo sa Puhovskim.

Na ovoj snimci gad Rašković i srpska đubrad se nadvikuju “ubit ćemo Tuđmana”, takav kadar sada udomljuje po drugi put Bandić. Nije li više dosta prodavanja titove kokainske revolucije za zlotvore?

Čine se da se njih dvoje mogu nazvati opančarskim socijalistima.

HOP