Branitelj Oreškovićki: Ako sam karcinom zašto ne plaćaš dugove i otkud ti tolika štednja?

0
27370

Priča heroja Banovine i odgovor crnoj vještici koja ga naziva kao dragovoljca i invalida domovinskog rata karcinomom društva.

Crna vještice dobro pogledaj ovu sliku, ja nisam mogao otvoriti za svoje četvero djece od po 180 tisuća kuna štednje, moja djeca su otišla u Njemačku.

Ja nisam imao šansu kao ti , ja i mnogi moji prijatelji branili smo i oslobađali domovinu, a ti si stvarala karijeru , mnogi od nas vratili su se doma izranjavani bez dijelova tijela, mnogo je mojih prijatelja ostalo na tom krvavom putu nema ih više ,njihova djeca nemaju štednju kao tvoja nemaju oca, nema ih tko štititi. Tko si ti da bi nas stvoritelje države nazivala KARCINOMOM DRUŠTVA.

Čitam tvoje intervjue po antihrvatskim medijima gdje pljuješ po svima prodaješ se pod moralnu vertikalu ,ali ja ne zaboravljam ,dobro se sjećam da je u medijima spominjan tvoj dug za neke komunalije !
Na znanje ti dajem da ovi koje ti nazivaš KARCINOMOM DRUŠTVA sve svoje obveze redovito podmiruju. Daješ intervju Srpskim Novostima ,pljuješ po mom predsjedniku Tuđmanu.
Ti i Novosti koje dobivaju moj novac i Hrvatskog naroda nisi vrijedna kapi krvi koju smo prolili za Dom i Domovinu, nažalost i za tebe parazitu.

Upitaj se ti moralna vertikalo tko ti je omogućio da ti djeca imaju štednju, na čijoj krvi je to ušteđeno. Nažalost mi ratnici smo pogriješili i još uvijek griješimo što dozvoljavamo da ti i drugi paraziti uživate na našoj krvi.

Moja djeca, djeca većine dragovoljaca moraju otići u Njemačku i Irsku da bi ti živjela na državnoj sisi.

Ne znam koliko ću ja a i većina branitelja vas parazite trpjet!

Ne igrajte se sa našim sudbinama i strpljenjem. A svakom čestitom Hrvatu dragovoljcu , onima koji vole svoj DOM I DOMOVINU poručujem sjetite se na dan izbora rijeci i intervjua te nemoralne nakaze !
Parazit koji traži kruha preko pogače- Daliju Oresković svaki onaj koji je zaokruži neka si ruku odsjeće.

Takvi našu djecu tjeraju od kuće i iz Domovine zbog tih nemoralnih nakaza i pljuvača po svemu Hrvatskom! Djeca branitelja odlaze nema radnog mjesta za njih.

IMG-6038407d4b52f32d465c911db786f18e-V

Vjeruj ti Dalija, moje četvero djece nosi Dom i Domovinu u srcu a tvoja neka imaju i dalje tu štednju ,moja djeca i djeca tih KARCINOMA DRUŠTVA IMAJU DUŠU !

Ivo Vranić
HOP