Dalija cinkator ima zadatak proširiti Pupovčevu priču o jačanju ustaštva u Hrvatskoj, da bi nas banda poput Vučića, Dačića i Komšića lakše diplomatski rastrgala

0
6371

Partizanka Dalija Orešković, snaha Slavena Letice koji se proslavio člankom o drugu zločincu Titu dala je izjavu za sarajevski radio. Otrčala do Bosanaca Dalija da bi nam brže bolje zabila kajlu jer zna ona tko mrzi Hrvate. Nema boljih saveznika od njih.

Zanimljivo da se nitko ne pita zašto oko nje trče mediji ako po nijednom demokratskom kriteriju nije moćna. Nije izabrana od naroda, niti je politički bitna, a s druge strane svima soli pamet i iskače svaki dan iz nekog medija?! Očito je i ona medijska podvala vlasti.

letica

Medijski manipulatori u BiH  jedva su dočekali činjenicu stvaranja ovakve jedne osobe u Hrvatskoj koja je kompetentna srati po svemu, od branitelja do predsjednice.

Politički je vrlo slična Pupovcu i zato su ju odmah intervjuirali bosanci željni naših sranja kako bi oni ispali uz ovakvu političku vješticu fini i demokratični.

Nekad smo imali Mesića, pa Yusipovića koje je koristila prosrpska i proturska medijska ekipa u BiH  za pljuvačine po nama. Sada smo dobili Daliju, uvenuli cvijet komunizma, koji jako žali što je Leljak otkrio kako su nas njene komunjare lagale u svezi Jasenovca, a kako vidimo i povjesničar Lozo je otkrio udruženi četničko-partizanski zločin protiv Hrvata u 2. svjetskoj klaonici. To pravnica Dalija smatra revizionizmom…o braniteljima uz to što su karcinom društva crna Dalija dodala je za bosanski radio, žedan tuđih gluposti i izraz kukolj…Dalija će pronalaziti kukolj među njima. Nema što ova je stručnjak za sve…

Dalija Orešković smatra kako u Hrvatskoj nema puno ustaštva, ali su oni koji se zalažu za reviziju povijesti glasni. U tom kontekstu je spomenula i Pantovčak.

“Ako pričamo o antifašizmu kao pokretu koji je u Drugom svjetskom ratu pobijedio jedno veliko zlo, na koncu, taj pojam je uvršten u moderni Ustav RH i u temelje samostalne i neovisne Hrvatske, vjerujem da većina naših građana još uvijek njeguje takve sentimente.

Došlo je do zamjene teza, onog trena kada je jedna manjina postala glasna i kada je, zapravo, kroz poluge određenih grana državne vlast, pa se, između ostalog, to dotiče  i Pantovčaka, kreirala stvaranje drugačije atmosfere u društvu. U pozadini toga, duboka sam uvjerena, ne krije se teza ili činjenica da Hrvatska danas dominantno ima nekakve fašističke sklonosti, da se  ponovo rađa ili raste nekakvo ustaštvo.-lupeta Dalija.

Eh Dalija, crna Dalija , pa ti zvučih kao glasnogovornik Milokrada Pupovca. Jel to zato što sa njim Slaven Letica ispija kave ili si i dalje na liniji SDP-HNS cirkusanata koji su te predložili  u saborsko povjerenstvo sukoba interesa i gubljenje vremena…?

Prvo je dala intervju za terorističke Novosti, pa onda za bosanski radio…a uhvatila se  pljuvačine po braniteljima uz obranu povjesnih krivotvorina genocidnih partizana.

Očito Dalija ima zadatak  proširiti pupovčevu priču o jačanju ustaštva u Hrvatskoj, da bi nas banda poput Vučića, Dačića i Komšića lakše diplomatski rastrgavala pred međunarodnom zajednicom.

Dalija se bavi gafovima predsjednice bez ovlasti, ali niti ni riječi o lopovluku antifašista IDS-a u svezi Uljanika, niti riječi o lopovluku Petrokemije, 3. maja, a kamoli o genocidnim antifašistima nakon 2. svjetskog rata.

Mediji levice Daliju su prozvali sposobnom.  I odmah  to za budale znači da je jako sposobna!

Ona je mali politički drek koji napada one koje svi napadaju, ali joj ne pada na pamet napasti Milokrada i Plenkovićeve rasturače Agrokora.

Plan masonerije da se oslabi nacionalno, progone branitelji i skreće sa stvarnog lopovluka očito je plan pupovčeve Dalije.

HOP