Otkrivamo dokumente u svezi streljanja Hrvata od strane Arkana, dobrog prijatelja Bandićevog druga ‘Palme’

0
14036

Ovim dokumentima želimo pokazati da je Željko Ražnjatović Arkan sustavno provodio genocid nad Hrvatima, a streljanja Hrvata je dogovarao sa Goranom Hadžić, ratnim zločincem što govore i dokumenti. S time u svezi stranka SDSS nikako niti pod kojim uvjetima nije smjela biti priznata u političkom života Hrvatske, a kamoli na vlasti! U Hrvatskoj se događa sasvim nešto drugo, branitelja D. Kleminca se progoni i traži zabrana njegove stranke?! Prijeti se progonom i novinara Velimira Bujanca, progoni se naš portal…do kada ?

Ratni zločinac Goran Hadžić i Vojislav Stanimirović

vucic_pupovac_stanimirovic

Nekadašnja teroristička banda danas upravlja našom zemljom. Za takvu državu narod je stradao?

 

 

Dalj-uhićeni-odvedeni

Dokument iz kojeg je razvidno da je Arkan uz znanje Gorana Hadžića odvodio Hrvate bez zakonskog osnova kao stoku za klanje.

Svjedočenje Stojanović Nebojše govori kako im je Arkan pustio dvije snimke strijeljanja hrvatskih zarobljenika, civila. Tom prilikom su bili nazočni Goran Hadžić i ministri vlade.

arkan

erdut

Srpski izvor o Bandićevom frendu Draganu Markoviću Palmi piše ove detalje;

Palma je na početku svoje poslovne karijere bio najobičniji rabadžija s konjskom zapregom da bi kasnije razvozio ugalj po Jagodini traktorom. Kako je taj isti taljigaš dospeo do mesta prvog čoveka u Jagodini? Poštenim radom? Ne. 1992. godine ambiciozni taljigaš iz Končareva, bez skrupula prema bilo kojoj vrsti kriminala i korupcije, poslao je gomilu faksova Željku Ražnjatoviću Arkanu, pre nego što se dotični umilostivio da odgovori.
U tim faksovima molio je i preklinjao Arkana da ga uzme u svoju zaštitu i pomogne mu, a da će mu on zauzvrat biti veran i da će raditi sve što Arkan poželi. Tako je i bilo. Palma je Arkanu služio za iživljavanje, lupanje šamara (što sada Palma radi svojim potčinjenim) i širenje droge na teritoriji Jagodine i čitavog pomoravskog okruga.
Svi dileri droge i danas su na slobodi, iako ih jagodinska policija zna sve do jednog, bezbroj puta su hapšeni i puštani na slobodu. I za vreme dok je cvetao biznis sa nakoticima, niko nije mogao da kupi ni jedan jedini gram uglja iz Resavičkih rudnika, a da zaobiđe Palminu firmu. Tako je, uz pomoć mafije, jedan taljigaš postao ekskluzivni isporučilac Fabrici kablova u Jagodini i Vojsci SRJ, po naravno znatno većim cenama od realne. Otuda bogatstvo.

U politički život Palma je ušao 1993. godine kada sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i Borislavom Pelevićem osniva Stranku srpskog jedinstva, a 1998. postaje potpredsednik stranke. Bio je jedini odbornik SSJ-a u Jagodini posle izbora 1996. godine koje je u tom gradu dobila koalicija Zajedno. Na izborima 2000. godine izabran je za republičkog poslanika sa liste SSJ. -tekst je izvoran iz srpskog izvora.

 

arkan

 

A tko je Željko Raznjatović Arkan najbolje govori njegov dosije baš od službi za koje je radio;

Silovanja, razbojstva već kao maloljetni, nije bilo dana da nije nešto ukrao, nekoga istukao, a bjegova iz zatvora ne pamti se broj…to je ugledni srpski vojni oficir …

Arkan-i-dr.-biografija

Listanje dokumenta klikom na smjerokaz u donjem lijevom uglu

arkan-i-palma

Dva “drugara malo jača sede iza upravljača”

S kim si takav si…to vrijedi i za Palmu i za hrvatski suncokret Bandića…Palma je bio poznat diler droge, a Bandiću kao da je droga popila mozak…

Igor Drenjančević

HOP