Vučićev ljubavnik ismijava Vučića i prijeti dokumentima koje je predao u Bruxelles

0
5076
 Bjegunac iz Srbistana Đorđe Višekruna na twitteru prokomentirao Vučićevu paradu na Pasuljanskim livadama
Bjegunac iz Srbistana Đorđe Višekruna na twitteru prokomentirao Vučićevu paradu na Pasuljanskim livadama
Đorđe Višekruna, autor knjige “Vučić i ja” nalazi se na srbijanskoj tjeralici i na meti osvete bez posvete diktatora, fašista i ratnog zločinca Aleksandra Vučića. Evo kako je na svom twitter nalogu Višekruna jučer prokomentirao tragikomičnu srpsku vojnu vježbu na Pasuljanskim livadama:
“Picousti se danas na Pasuljanskim livadama baš naoštrio. Kako Informer javlja “zagrmio je vjerojatno od graha. Uskoro će u zatvor, pa će tamo da smrdi i prdi od praznog graha, a bit će i batina kao kiše…svaki dan!”
vulin2vule
Danas se, kao što sam navodi na svome twitter nalogu, Višekruna sastao u Bruxellesu sa predstavnicima Europskog povjerenstva. Glavna tema sastanka bila je medijska cenzura u Srbiji pod strahovladom državnoga terora, što ga provodi gospodar mraka u Srbiji Aleksandar Vučić. Ovo je već šesti puta u vrlo kratkom razdoblju da Višekrunu primaju na razgovor na najvišoj razini u samome Bruxellesu uzvanici iz Europskog povjerenstva. Višekruni su Vučićevi mediji dodijelili laskavu ulogu lidera srpske oporbe u egzilu. Bilo kako bilo, Vučić ima košmarne i bjesane noći od pomisli koliko je značajan i veliki doseg ostvario Višekruna u Nizozemskoj, gdje kao bjegunac i sad pravi disident s broda luđaka zvanog Srbistan, ima stalne kontakte s brojnim utjecajnim i moćnim političarima na Zapadu.Višekruna se bijegom iz Srbije kao preživjeli brodolomnik s broda Srbistan u posljednji čas spasao kalvarije i u Harlemu počeo živjeti u ozračju civiliziranog zapadnog svijeta.
HOP