Predsjednicu u općini Gvozd dočekuju kradezeovke koje su hrvatsko ime grada Gvozd promijenile u Vrginmost i slizale se sa SDSS-om!

0
7187

Prije četri godine smo izvijestili javnost da lokalni kradeze iz općine Gvozd je odgovoran za promjenu starog imena gradića Gvozd u Vrginmost. Odluku je potpisala lokalna kradezeovka jedva pismena Jelena Jajčević, doseljena Hrvatica iz BiH. Srbi je protjerali iz BiH, a u Hrvatskoj se slizala sa najgorim srpskim ološem koji je rušio Hrvatsku, danas pod političkom kapom SDSS-a. Dugogodišnji načelnik općine Gvozd je bio Branko Jovičić (SDSS), koji je topovima rušio Karlovac.

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204

Ovaj debeli prvi s desna je inkriminirani Jovičić, odmah sa lijeva kraj Pupija je šef zločinačke bande iz Beograda M. Linta, kojeg je predsjednica pozvala na doček zločinca Vučića u Vrginmost! 

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Na ovoj slici kompletna je banda. Zapovjednik logora smrti Vojnić, osnivač logora smrti i naravno bandit Miodrag Linta koji nas svaki dan proziva za ustaštvo.

Taj kriminalac Jovičić je osuđen za pljačku općine, ali je i dalje desna ruka Milokrada Pupovca.

Ništa bolja nije niti kradezeovka Marija Idžan od Jajčevićke. Ona je šefica kradezea u općini, koji radi više za nekadašnje srpske teroriste nego za Hrvate. Ona je doseljena Hrvatica iz Banja Luke. Vrlo bliska SDSS-u. Idžan je poznata po činjenici da je u svojoj 50-toj godini odlučila studirati pravo. Isto je zanimljivo da je sređivala socijalnu pomoć za svoje roditelje, a roditelji su u Banja Luci, te rijetko dolaze u gradić Vrginmost. 

Ove dvije nesposobnjakovićke koje ne podnose niti domicilni Hrvati, a još manje oni doseljeni jer redovito drže “štangu” srpskim ekstremistima dočekuju predsjednicu Kitarović u Vrginmostu. Još jedna farsa o kojoj predsjednica nema pojma. Predsjednica dolazi na Banovinu da se ne bi kradezeu dogodio prosvjed i pobuna branitelja, kao u Vukovaru, jer na Banovini ima znatno više gorobnica Hrvata koje se ne želi otkriti, a još manje procesuirati  srpske zločince.

Nakon skandala sa Vučićem kada je Vučić ponizio i nju i Hrvate u Vrginmostu, predsjednica je čekala gotovo 9 mjeseci kako bi posjetila narod ovog kraja.

koli 3

U crkvama se poziva na njen doček. Ali jadno je sve to jer će predsjednica boraviti ovdje kratko, da bi vidjela nešto bitno. U općini Gvozd policija progoni Srbe koji su za ovu zemlju, pokušava im napakirati svašta, maltretirala je na ulici Hrvate tijekom posjeta zločinca Vučića, ne vidi dobro kada se pljačkaju šume, još manje vidi kada obrti rade na crno, šverca na tržnici, a još manje tko im vodi općinu…prošli načelnik je bio pijandura, a ovaj sadašnji bavi se klasičnim milicajskim metodama čekanja neke laži kako bi sav nerad policije spasio tom činjenicom. Jadno je da mi takve bezveznjake plaćamo i u politici i u policiji, a općina Gvozd je najbolji primjer svog jada ove države. Psi laju ali karavane prolaze.

HOP