Ideja migrantskog naselja kod Petrinje je maslo ex srpske teroristkinje iz redova SDP-ove vlade!

0
12924

 

Ivo Vranić - savjetnik za braniteljsku populaciju

Piše : Ivo Vranić – savjetnik za braniteljsku populaciju HOP portala

Najnovije stanje oko migranata u Petrinji i otvaranje kampa za migrante na toj lokaciji   otvara nova pitanja i ulogu predstojnice ureda za stambeno zbrinjavanje koja  nije govorila istinu o projektu financiranom od strane EU migrantskog naselja  , dostavljena je dokumentacija u EU sa tvrdnjom da izbjegličko naselje Mala Gorica ima vodovod i kanalizaciju- što nije točno.Tako je svjesno obmanula predstojnica ureda   EU dostavom lažne dokumentacije . Za ovu laž izmuzla je država 3 milijuna eura.

IMG-20181204-WA0000IMG-20181204-WA0001

Tko je to učinio?

Državni ured obnove i stambenog zbrinjavanja. U taj ured 2013. godine Milanovićeva vlada stavlja šeficu zatvora Knin, za vrijeme četničke vladavine u domovinskom ratu. Osoba koja je tu svinjariju napravila prije 5 godina Petrinjcima je šefica zatvora Knin Mirela Stanić Popović !

Prema upućenima Mirela iz Sao Krajine je imala za birat lokacije Dvor, Vojnić, Glina, S. Gradiška  ili ova lokacija Mala Gorica. Odlučila se za lokaciju kraj Petrinje kako bi što manje štete napavila Srbima i općinama sa većim brojem Srba, gdje vlada SDSS.

Naše mutave budale ovu kninsku stražarku ostavljaju na funkciji i 2016. godine kao predstojnicu ureda u Oreškovićevoj vladi kada ona lažira izvješće da Mala Gorica kod Petrinje udovoljava uvjete za smještaj migranata.

Kamp ima struju, ali kanalizaciju i vodu nema! Vodu su prijašnjim izbjeglicama dovozili cisternom jer su bunari u okviru kampa prepuni željeza u vodi. U njenom izvješću piše da je sve u redu.

Iz toga se da naslutiti kao je sdpeova Mirela terorističkih korijena smišljeno stavila kajlu Hrvatima, a naši su političari ispali teške budale koje mi nažalost plaćamo!

“Hrvati su jako čudan narod. Imamo više izdajica nego cijela Evropa zajedno, no na čudan način postupamo s njima. Francuzi svojim izdajicama poskidaju glave giljotinom, Englezi ih povješaju po podrumima, Srbi ih jednostavno pokolju, a Hrvati ih njeguju kao najveće nacionalno bogatstvo. “ A. G. Matoš 1873.-1914.

 

HOP