Srbin predao arsenal oružja policiji, građani tvrde da je oružje podmetnuto od strane srpskih ekstremista da bi sprali sebe!

0
8939

POLICIJI u Vrginmostu i Hrvatskoj Kostajnici građani su predali veću količinu ubojitih sredstava, priopćeno je iz sisačko-moslavačke Policijske uprave.

Tako je građanin u Vrginmostu dragovoljno predao pet pušaka, jedan protutenkovski raketni bacač, tzv. zolju, devet okvira za automatsku pušku, jednu ručnu bombu i 580 komada raznog streljiva, što je pronašao čisteći okućnicu i dvorišne prostorije, a građanin Hrvatske Kostajnice policiji je predao pet spremnika za automatsku pušku, dvije ručne bombe i 580 komada streljiva.-piše jugošizofrenični Smrdex kriminalca Matije Babića.

Protiv građana koji policiji prijave oružje radi predaje neće se pokretati prekršajni ni kazneni postupak. 

Smrdex  u slučaju da je nešto tako pronađeno kod Hrvata, napravio bi ustašku pobunu, ali kada Srbi čiste dvorište nakon 27 godina i nađu oružje, rade za našu ili ti njihovu miliciju dobro djelo. To nam jasno govori u kakvom nam je stanju država.

Na području Vrginmosta i Topuskog jača pokret četničke mladeži.

četnička omladina

Ovaj idiot im je veza u Srbiji.

Po Vrginmostu baulja M. Linta ispred terorističke organizacije Biro Krajine, a Vrginmost je sjedište tog pokreta. Vladao Gabrić kao nekadašnji političar SDP-a, danas SDSS-a na vezi je sa ratnim zločincima Đ. Škaljcem, T. Pajićem i sa Šapićem s kojim je na fotografijama.

četnička omladina1sdp četnik

O samom slučaju koji je Smrdex prenio naši informatori govore drugačije…

Stvarno vjerujete da je netko nakon 27 godina pronašao “toplu vodu”? Čini se da se steže obruč oko onih koji još uvijek sanjaju Krajinu, pa se četnička bratja brže bolje rješavaju naoružanja. Sve ostalo je bajka. I to na način da se oružje baca u dvorišta kod Srba koji godinama ne dolaze u taj kraj ili zakopavaju u njihova dvorišta. Barem je to slučaj iz Vrginmosta. I onda vlasnik otkriva oružje kao što je Columbo otkrio Ameriku…Hrvatske službe trebaju detaljno ispitati situaciju.

Dok je u općini Gvozd policija godinama žmirila na jačanje četništva, vaš portal je u dvije godine otkrio sve. I danas ta policija pokušava vaše informatore napraviti nevjerodostojnim kako bi pokrila nerad i sprege svojih kolega.-rekao nam je pravoslavac iz općine Gvozd.

HOP