Milka Planinc vodila četu koja je ubijala Hrvate po zapovijedi Sime Dubajića i Josipa Broza!

0
11260
Jasenovac je postao veliki problem za srbijanske četnike i potomke hrvatskih komunista – partizana, udbaša i kosovaca jer su otkriveni novi i nepobitni dokazi o komunističko četničkim zločinima nad Hrvatima po naređenju Tita i Draže.

Danas potomci partizanskih zločinaca slave zločinca Tita, a potomci srbijanskih četničkih koljača slave zločinca Dražu.  Uz pomoć izmišljenih ustaških zločina se ucjenjivalo i ubijalo Hrvate i hrvatske domoljube nakon predaje Hitlera, a kasnije ih se tjeralo  u emigraciju sve do 1990. godine. Nažalost, isto se događa i danas u suverenoj Hrvatskoj, a to nameće pitanje: Tko danas vlada hrvatskom?Činjenice nedvojbeno pokazuju da je Jasenovac bio komunistička laž kojom se pokušalo prikriti komunističko četničke ratne i poratne zločine jer je Bleiburg bio tabu tema za mnoge hrvatske domoljube i mnoge hrvatske komuniste u Jugoslaviji. Međutim, Bleiburg je simbol Titovih  zločina. Ubijeno je više od pola milijuna Hrvata, a ta stradanja su još poznata kao ”Križni put”  jer stotine tisuća Hrvata je pobijeno na tom putu. Neki ”ustaše”, dakle, hrvatski domobrani su pogubljeni u Jasenovcu kao uvojačeni hrvatski vojnici, a to ni danas ne smijemo znati.

Danas nas o komunističkim zločinama istinito informiraju hrvatski povjesničari istražujući arhive diljem bivše države. Dakle, Tito je počinio genocid nad hrvatskim narodom, a oni koji to otkrivaju su danas nazvani ustaše i fašisti, ali ne i nacisti. Koliko je meni poznato jedini fašisti na hrvatskim etničkim prostorima su bili Talijani, a jedini nacisti su bili Nijemci koji su okupirali NDH kao i Srbiju.

Serbien ist judenfrei

Ako su Hrvati nacisti, zar to nisu bili i Srbijanci? Zar Srbija već u kolovozu 1942. godine nije postala ”Judenfrei”, a svi srbijanski zločini nad Židima su pripisani ustašama? Zar četnici nisu bili suradnici talijanskih fašista i zvjerski ubijali Hrvate u zaleđu Dalmacije i dijelovima BiH? Danas se Dražine  koljače slavi kao antifašiste mada se radi o ratnim zločincima. Zar ove  zločine i danas ne negiraju Srbijanci i Srbi te potomci partizanskih zločinaca?

Zašto hrvatska Vlada danas ne dodjeli novac iz proračuna za odkopavanje svih partizanskih i četničkih jama i stratišta? Čega se boji Plenković: gubljenja vlasti ili povijesne istine? Služi li on hrvatskom narodu ili komunističko četničkim zločincima? Zašto se u nezavisnoj i suverenoj Hrvatskoj ne ruši izmišljena i nametnuta teza o Hrvatima kao genocidnom narodu, a nametnula ju je SPC uz pomoć četnika i komunista?
Umjesto toga Plenković skida spomen ploču poginulim hosovcima u Jasenovcu jer se na njoj nalazi poklič ”Za dom – spremni” kojim su hrvatski branitelji branili i obranili Hrvatsku i Hrvate od JA i četničke kame. Gdje se tada skrivao Plenković? Zar se Hrvati moraju odreći hrvatske prošlosti i starih hrvatskih simbola zbog Plenkovićeve pohlepe za vlašću i izmišljotina ”jugoslavena” i ateista Pupovca?

Koliko je samo laži izmislio ovaj jugoslaven i ateist od 1991. godine do danas? Zar nije neobično da se jedan jugoslaven i ateist druži sa srbijanskim klerom iz SPC dok istovremeno napada katoličku Crkvu zbog njezinog političkog stava? Još jednom se pitam: komu služi premijer Plenković? Zar istina nije dio ljudskih prava?

Zar Plenkovićevo ponašanje i šutnja ne pokazuju da mu je glavni cilj uništiti identitet hrvatskog naroda? Hrvatski Premijer čak namjerava zakonom zabraniti poklič ”Za dom – spremni”, a potomci hrvatskih zločinaca traže da se zabrani hrvatski grb sa početnim bijelim poljem jer su ga koristile ustaše, što nedvojbeno pokazuje koliko su obrazovani i koliko razumiju prirodne znanosti i povijest izgubljene civilizacije. Kao Plenković se ne ponaša demokrat  nego autokrat.

FB_IMG_1543916161007

On biračima uskraćuje održavanje referenduma, a namjerava ubrzano zamjeniti kunu sa eurom. Što će ostati od hrvatskog identiteta  osim ”zvijezde petokrake te srpa i čekića”?  No, ima jedna razlika između ustaša i četnika. Ustaše su željeli stvoriti nezavisnu i suverenu hrvatsku državu u kojoj bi se njegovali stari hrvatski simboli nakon srbijanskog terora u jugoslavenskoj Skupšini u Beogradu, a četnici su uz pomoć pravoslavlja i Jugoslavije namjeravali širiti svoj teritorij na tuđe etničke prostore.

titoo

Mene kao Hrvata zanima istina umjesto Plenkovićevih i četničkih laži. Ne zanima li istina većinu Hrvata? Ako Plenkovića ne zanima interes hrvatskog naroda i hrvatske države, neka odstupi, a sa hadezeovskim puzavcima će obračunati birači na slijedećim izborima. Plenković negira krvlju stečenu hrvatsku državu isto kao što je hrvatsku želju za državom negirao Trumbić i ostali njegovi jataci.

huda

Neki Hrvati su odmah nakon završetaka rata ubijeni u Sloveniji – Hudoj jami, Kočevskom rogu, rudniku Pečovnik i mnogim drugim neistraženim lokacijama u Sloveniji. O Kočevskom Rogu sam doznao 1969. godine u Zadru od jednog komesara čete u Dubajićevoj brigadi. Po njegovim riječima u jednoj noći je ubijeno gotovo 40 tisuća Hrvata – djece, majki i starčadi, bez ijednog ustaše ili domobrana.

Tada sam doznao da je komesar jedne čete bila Milka Planinac i da je iz Dalmacije dovodila dalmatinsku djecu da ubijaju Hrvate po naređenju Sime Dubajića  i Josipa Broza. Hrvati su ubijeni su mučki na perverzni i divljački način jer djeca mogu biti iznimno okrutna.

plen k

Ako Jasenovac nije problem za srbijanske četnike, zašto ne vrate NDH arhivu? Zašto hrvatski jugonostalgičari ne zatraže arhivu iz Beograda i dokažu svoje tvrdnje o hrvatskim ”ustaškim” zločinama i tako začepe usta današnjim ”ustašama” koji su po mišljenju tih zločinaca i njihovih potomaka umnožili. Zar istina čini jednog znanstvenika ustašom? Zar meni i drugim Hrvatima  treba zabraniti čitati znanstvene radove hrvatskih povjesničara? Jesmo li zbog toga ustaše čiji broj iz dana u dan raste? Tako barem tvrde bivši udbaški i kosovski doušnici iliti novinari  u ”main stream media”.

cetnicki-zbor

Koliko godina čeka HPC za registraciju? Zašto u Hrvatskoj djeluje SPC ako je Hrvatska suverena država, a sve pravoslavne crkve su autokefalne, dakle,  državne. Nije li SPC dobila autkefalnost tek nastankom Jugoslavije i otada nastaju problemi na Balkanu obilježeni srbijanskom agresijama, najprije preko SPC i na koncu preko JA. SPC je postala autokefalna 1920. godine na temeljima sremske pravoslavne Eparhije  koja se nalazila na teritoriju Hrvatske, a najmanje na temeljima pećke Eparhije koja je pripadala bugarskoj ohridskoj Arhiepiskopiji.

Srećko Radović

HOP