Ovaj žvaljo je povjesničar iz Rijeke koji često pljuje Hrvate u Srbiji!

0
12404
 Odvratna emisija srpskog kosovog oficira Marića koji danas glumi srpskog intelektualca- novinara  i nekakvog očito srpskog izmišljivača povijesti i tzv povjesničara iz Rijeke Gorana Šarića , koji nisu istraživači Jasenovca, ali sve znaju o Jasenovcu… a uvjerili su  budale da su svi u Hrvatskoj Srbi i jako vole biti Jugoslaveni. Njihova kretenska emisija je zapravo propaganda protiv mojih tekstova na HOP portalu. Čovjek živi u Hrvatskoj i neopisivom mržnjom poput Klasića lažira povjesne činjenice.
457919_ana-paunkovic-marina-lopicic-dado-djilas_ls
 Koliko li samo srbijanski politički čobani čitaju naš HOP, pa to je nevjerojatno!
Malo sam proguglao,pa vidio da su na najmanje tri mjesta pjenili kao bijesni psi radi onoga mog teksta od prije tri godine kako Srbi skrivaju da potječu od Hrvata i da su svi bili najprije rimokatolici.
I tu je nastala njihova opća histerija u svezi toga teksta na nekom portalu Intermagazin.rs, zatim Baklanuzivo.net i na koncu Krstarica.com forum.
Onda  Vučićević iz Informera, kako vidimo na netu iz ljetošnje arhive smrdljivog Informera, osuo paljbu po  tekstu  gl. urednika , kad opisuje emocije svih pravih Hrvata poslije svih trijumfa u Rusiji, kad su naši “Vatreni” uzeli svjetsko srebro ( ja dodajem sa zlatnom podlogom, jer smo igrali s kombiniranom selekcijom Afrike i ostatka planeta ), pa na kraju u Blic shitu budala i tzv. glumac Radoš Bajić javno brani lik i djelo Glogovca ( ja dodajem Glogovog – Kolca u tumačenju masnobradoga čiče Draže četničkoga Paralaže ).
 I tu Bajić pokazuje i dokazuje da pomno čita komentar iz pera Ingrid  Runtić o Glogovcu i Draži Mihajloviću.
I dakako posrbljeni Crnogorac Radoš Bajić ( na googlu veli kako je “čuo negdje i nekad da su mu u Pomoravlje stigli iz Crne Gore,  ali se toga nisu sjećali ni njegov djed, ni pradjed, možda ni čukundjed!?” ).
Koliko jadni, bijedni kukavički autišovinist mora biti budala Radoš Bajić kad pouzdano “zna” da seobu njegovih predaka iz Crne Gore u Srbiju ne pamti ni njegov pradjed niti čukundjed, a “čuo” je sve od njihovih potomaka, a opet u zaključku lažljivac niječe samoga sebe i zapravo odbija vjerovati u istinu da mu preci nisu došli iz Crne Gore u Srbiju, nego su tu valjda otkako je prase rep iskirvilo?
Sigurno ta ljudska zabluda umišlja da će ga Srbi vječito trpjeti s njegovim skandalima ako im se doživotno lažno nacionalno predstavlja i krivotvori podrijetlo predaka po čijim se grobovima, očito javno popišao .
 Kladim se u sve na svijetu da je pradjeda i čukundjeda vidio samo u obiteljskom albumu.
Je li potrebno kazati da Bajić u njegovim kolumnama za maloumne u listu Blic – shit najviše pljuje, psuje i vrijeđa, osim Hrvatske, još i Crnu Goru. Jasno, kad hoće biti većnskih Turaka Srbijanaca – Indijanaca, onda mora biti krvav do lakata, ako mu srbijanski gazda krvari samo iz prsta, ili mora biti krvav i do koljena ako mu je gospodar krvav samo do gležnjeva.
I opet sluga nije siguran da jednoga dana neće biti u milosti gospodara. Takvim ljudskim otpadima je dovoljan samo jedan slučajan i pogrešan korak da ih gazda Vučić pošalje u deponiju smeća na reciklažu otpadaka. U životu je najteže i najljepše biti gopodarom vlastite sudbine. A biti mali čovjek, to može svatko poput zlosretnog i pogrbljenog posrbice iz Crne Gore i pomoravskog konvertita Radoša Bajića.
 Dragan Ilić iz Beograda
HOP