Skandal: Podivljali četnik Linta usred Zagreba, optužio Hrvate za rat, genocidnost, ustaštvo!

0
15231

Hrvatska izdajnička vlast i nesposobne hrvatske tajne službe dopustile su da bandit iz terorističke organizacije Biro Krajine (vlada SAO Krajine u izbjeglištvu) usred Zagreba vrijeđa Hrvate, naziva ih genocidnima i krivcima za rat! O ovome banditu isključivo mi pišemo, ostali mediji niti slova iako je ovaj čovjek  glavna osoba koja trabantu Pupovcu zapovijeda kako da ruši ustavopravni poredak. 

linta

Sad je jasno da je Srpsko društvo privrednik ekspozitura četnika nakon gostovanja u Zagrebu Linte. A ovaj gad vrh tog pokreta. On je obilazio četnilčke popove i svoje ekstremiste na terenu ovih dana po Banovini. I o tome niti riječ u lijevim i desnim medijima jer nitko zapravo ne razumije težinu i ulogu ovog četnika.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Na slici je sa organizatorima i vodstvom logora Vojnić u kojem su ubijani i zlostavljani Hrvati, na slici je ljudski smrad Đuro Škaljac koji je organizirao silovanjem maloljetne muslimanke (15) koja nakon svega ostaje teški invalid! Takve ugošćuje Srpsko društvo privrednik u Zagrebu. 

15 12 2018 god u Zagrebu održana tribina na kojoj je govorio Miodrag Linta na temu mladi Hrvati i Srbi.

Tribina održana u okviru 7 kongresa Privrednikovih stipendista i srpske omladine.  Četnik Linta na tribini u Zagrebu rekao je da se hrvatski narod nije suočio sa svojom ustaškom prošlošću ( Srbi slave zločinca Mihailovića) .

Linta se osobno suprotstavio prof. dr Mariji Selak sa filozofskog fakulteta u Zagrebu koja je tvrdila javno da su Srbi izvršili na Hrvatsku agresiju.

Linta je reko da je to neistina i da mnoge činjenice govore u prilog kako je Tuđmanov režim izvršio agresiju na Jugoslaviju, JNA-a i Srbe u Hrvatskoj. Jedan dio učesnika na tribini tražili su uz negodovanje  da se Linti oduzme riječ.

Četnička ološ  Linta na  svojoj stranici Facebooka se hvali sa govorom usred Zagreba! Mnogi  ga dižu u nebesa i zahvaljuju mu za četničke stavove. Ovo srpsko vlaško đubre usred Zagreba širi mržnju, ali naše usrano pravosuđe progoni Hrvata Keleminca jer pali teroristički list Novosti!

Koliko su kontrolirani desni i lijevi mediji govori činjenica da nema informacija o ovome skandalu.

Četnik Linta tvrdi da smo svi mi ustaše genocidne, da jesmo on sada ne bi bio živ, ali Hrvati nisu genocidan narod.

Bandit se zapravo boji podataka koje smo iznijeli iz knjige  četnika mr Mile Dakića da su sva ta vlaška govna pobjegla u Srbiju nakon što su se nakrali još 1994. godine i izdali ostale četnike. Zbijeg je morao doći u Srbiju jer je bilo previše svjedoka njihovih klanja i ubijanja. I danas ta bagra ucijenjuje preostale Srbe na Banovini šutnjom ili će poklati njihove rođake u Srbiji.  Nije se radilo o nikakvom etničkom čišćenu Srba, već su Srbi organizirali bijeg da bi se prikrili zločini, a zločinci su ionako morali pobjeći.

Jadna je Srbija i srpstvo koje vodi Vlah, a ne Srbin Linta. Jadna je država Hrvatska kojoj prijeti prokleti vlaj Linta.

Ovako su Srbe huškali 1991. godine, a račanova usrana vlast je razoružala Hrvate.

Danas ova banda preko svojih srpskih glasila u Hrvatskoj i HRT-a traži uklanjanje Tuđmanovih spomenika, baš što govori ovaj Vučićev četnik. Ovaj cirkus sa Lintom je služio da ublaži politički  poraz Srba na Kosovu, gdje su doživjeli formiranje vojske Kosova, pa je jasno da naše službe rade za Srbiju, jer su dopustile ponižavanje Hrvata.

HOP