Plenković i Bandić koriste četnike Palmu i Milakovića za rušenje Penave i Hasanbegovića

0
12844

igorPlenković je u ime unije primijenio isti sustav obračuna sa desnim krilom kradezea kao i obračun sa desnicom u gradu Zagrebu. Model je jasno prokušan.

FB_IMG_1545250218360

Njegovi sluge za obračun su uglavnom ekstremni Srbi i četnici, a antife služe za ocrnjivanje prvog predsjednika Hrvatske, Franju Tuđmana.

Desnica pak okupljena oko svojih medija redovito objašnjava da nema veze sa fašizmom i u stalnoj je defenzivi jer se jako mali broj desničarskih medija bavi istraživačkim novinarstvom. Puno je pametnjakovića na desnici, hrpa nelakvih kolumnista, a istraživačko novinarstvo se svodi na krađu istraživanja sa par portala. Na drugoj strani prosrpski Index baš takvim novinarstvom ruši desnicu.

FB_IMG_1545258345407

No vratimo se na temu; Hasanbegović je maknut iz gradske vlasti i koalicije sa  Bandićem kroz Bandićevu provokaciju sa četnikom Palmom, bliskim suradnikom koljača Arkana. Bandić je znao da tim potezom Hasanbegović će izići iz koalicije, a on je toliko moćan i premrežen mafijom da to neće niti osjetiti, jer u javnosti glumi blentu i dobricu.

Na državnom nivou Plenković ruši Penavu u Vukovaru preko ekstremnog Srbina Milakovića i Pupovca koji optužuje Vukovarce za zločine protiv Srba. Destabilizira Penavu koji je jako popularan među Hrvatima;  tezom da otvaranjem istraga za Ovčaru se otvaraju istrage i o ovoj situaciji. Zapravo Srbi ucjenjuju da se ne istražuju njihovi zločini tim tezama i štite koljačke zvijeri u svojim redovima koji su poklali 17000 građana ove zemlje..

arkan-i-palma

Time Plenković postaje opasni monstrum u srpskim rukama. Sve kako bi ostao na vlasti. Želi preko ekstremnih Srba i većinskih srpskih medija Hasanbegovića i Penavu prikazati krivcima situacije… Koliko su prljavi Bandić  i Plenković pokazuje slučaj Beljaka koji ismijava Hasanbegovića zbog vjere i na taj način želi utjecati na desničare da on kao musliman nije dostojan desnice, što  je strašno odurno.

Sada se njih dvojica ( Hasanbegović i Penava) konačno nalaze u koži D. Keleminca za kojeg je priglupa desnica govorila da radi štetu Hrvatskoj paleći srpski šovinistički list Novosti. Iako je paljenjem Novosti zajedno sa Srbinom i ex novinarom Tanjuga Krkljušom napravio briljantan i prvorazredan potez, svi desničarski mediji su ga izolirali i tako pomogli Pupovcu. On je tim potezom zaslužio mjesto u Bujici, ali desnica ga je izolirala, napravila glupi potez, pa sad na znatno medijskim eksponiranijim ljudima izgubila tlo. Ne pišem ovo naknadne pameti već sam sa njima o tome tada razgovarao.

krklješ

krklješ 2

Danas umjetnici štancaju neprepoznatljive spomenike Tuđmanu, kao što sam opisao u Hrvatskom tjedniku prije par godina uz pomoć najjače osobe u kulturi naše zemlje, magistrice Ingrid Runtić, kojoj neki Zidić nije niti do koljena, prvenstveno gledajući kako se upropaštava kultura. Za moj članak tada je dala intervju i kiparica Sesartić te stručno potvrdila kako se struka izruguje Tuđmanu.Ingrid Runtić- mag.art

Ingrid Runtić

Vjekoslav Šutej

Vjekoslav Šutej/ slika Ingrid Runtić

Miljenko Prohaska ulje na platnu, 55x55, 2015

Miljenko Prohaska/ slika Ingrid Runtić

( za umjetnicu Ingrid Runtić nema gradskog prostora za atelje, ali ima za cirkusante poput Pernara i Sinčića)

Nakon toga Sesartić dobiva posao izrade spomenika vukovarskoj djeci u Splitu. Spomenik izgledom nema veza sa temom i više izgleda kao Harry Potterov frend, neprepoznatljiv kao i spomenik Tudmanu u Zagrebu…meni se tad činilo da je izdala ono što je govorila.

kale

3276537-KFDXFYWC-6

BANE MILENKOVIĆ

bukovac 2

Vlaho BUKOVAC

feđa gavrilović

Feđa Gavrilović

Ingrid Runtić nije izdala sebe i hrabro se jedina bori protiv gluposti nekog Feđe Gavrilovića koji gura Baneta Milenkovića kao genijalca, a genijalca Bukovića gura u kraj…Magistrica Runtić sa diplomom iz Beča i Zagreba ne vrijedi čak niti na desničarskim televizijama, gdje o umjetnosti govore medicinari i slučajni nestručnjaci.

Danas briljantna djela Leljaka i Vukića o Jasenovcu  se zabranjuju, blokiraju promocije jer Pupovac nije neinteligentan ko stalno uvrijeđena desnica, ne izlazi iz vlasti već radi svoju mrežu u medijima i institucijama slagao se ili neslagao sa vlašću.

Bandić i Plenković svojim provokacija u Zagrebu i Vukovaru znali su reakcije desničarskih sirovih medija i pokušavaju tu mrežu blokirati političkim provokacijama sa Palmom i Milakovićem.

Desnica gubi i zadnje uporište ovih dana, predsjednički ured. Istragama u slučaju SMS-a Index kao prosrpski medijj srušio je i zadnje uporište desnice. Dok desnica snima potcaste i razgovara sa kolumnistima što oni misle o političkoj situaciji , Plenković ruši sve pred sobom. I to uz pomoć četnika i srpskih ekstremista koji su jedina desnica u Hrvatskoj, nažalost srpska, jer naša desnica je podjeljena po priči tri Hrvata 250 stranaka…

U našim medijima danas se  bez problema veličanstveni skup u  Vukovaru prikazuje kao dernek i takva slika ide u svijet. Dok četnik Linta neki dan usred Zagreba urliče da smo svi fašisti, ubojice Srba, kako smo mi pokrenuli rat, a da mediji ne reagiraju. To znači da slika o nama se iskrivljuje namjerno kao u Jugoslaviji da bi netko opravdao buduća klanja prema nama. I zato je Plenković monstrum jer je prihvatio te laži da bi vladao Hrvatskom.

Tko je Linta? Vučićev čovjek koji upravlja Srbima u Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori….Gad koji je u političkoj koaliciji sa zločincem, pljačkašem i lopovom iz vremena rata  Đurom Škaljcem,  koji nas je ocrnjivao u UN za 750 000 ubijenih Srba u Jasenovcu!  Tada nije reagirala naša diplomacija u UN-u. Šteta je nesaglediva. Da je netko istraživao tog gada ili čitao ovaj portal znao bi kako je Škaljac otimao muslimanske curice za četnička silovanja! Takvog prima UN…Nisu znali niti da je napravio plastičnu operaciju zbog toga, samo kako ne bi povezali sa zločinima na Banovini.

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Linta je pljuvao Hrvate pred mladim Srbima udruženim u srpsko društvo Privrednik. Usred Zagreba! Obilazio je ekstremiste na terenu ovih dana. Piše li Index o tome?

Znaju li naši tzv. desni mediji tko je Mile Šapić ili famozni Šaula  i što rade u tom udruženju Privrednik? Koja je uloga Pupovca u svemu tome? Zašto nisu bile kamere tih medija da snime neviđena divljanja ovog srpskog monstruma usred Zagreba? Zašto je sa njime došao srpski bezbednjak koji je mlatio i ispitivao Hrvate za vrijeme rata Šapić?

received_365265344236678


To ne smeta Bandiću i Plenkoviću? Zašto? Vrlo lako je dokazato da Linta laže da je bilo etničko čišćenje Srba u domovinskom ratu.

Linta, Pupovac ucjenjuju te pobjegle Srbe u Srbiji i ostale u Hrvatskoj, a ovi se boje išta reči jer su većinom u Srbiji i boje za živote obitelji. Kako ćes lakše kontrolirati svjedoke klanja, ubijanja, silovanja ? Pa ako su bliže tebi.  Na tvojoj lokaciji. A preko srpske crkve srprska obavještajna mreža kontrolira Srbe u Hrvatskoj.

Linta nije bez veze obilazio svoju bandu na Banovini. Tražio je suradnike našeg portala, jer zna da su Srbi dali nama informacije. Linta zna da su ključni svjedoci na Banovini. Naša policija niti danas ne štiti te ljude iako znaju da su ugroženi…

Pozivamo desne portale da se konačno uključe u našu priču sa Banovine, Velimira Bujanca i brzo će svi popadati …Ovo više nije vrijeme razdora, mi gubimo medijski rat jer mnogi ne vide dalje od svoje taštine.

gl. urednik

Igor Drenjančević