Hrvat iz New Yorka: Plenković dugo pripremao puč u HDZ-u i državni udar u RH uz pomoć tajnih službi, odnosno, Božinovića i Šeksa!

0
3775

Ako pažljivo analiziramo izjave premijera Plenkovića, ministra Kuščevića i predsjednika Sabora Jandrokovića, vidjet ćemo tko stoji iza SMS poruka. Oni situaciju žele očistiti do kraja, dakle, oni se žele osloboditi svih onih koji nisu po volji UDB-i i KOS-u. Ako tome pridodamo izjavu predsjedničinog savjetnika Radeljića nakon prisilne smjene, onda ne možemo nego zaključiti da je Plenković dugo pripremao puč u HDZ-u i državni udar u RH uz pomoć tajnih službi, odnosno, Božinovića i  Šeksa. Kako izgleda, Vargu su u igru uvukli kosovac Božinović i udbaš Šeks.
Mete su bili  domoljubi iz HDZ-a, posebice podpredsjednik Brkić.

Napadom na Mamića i njegovom presudom, Plenković je pokušao prekrstiti predsjednicu Grabar Kitarović, a kada mu ni to nije uspjelo, u igru je uvukao tajne službe, odnosno KOS i UDB-u. Ako dobro shvatimo riječi agenta Franića, onda se hrvatskom narodu priprema nova Jugoslavija, te progoni i ubojstva hrvatskih domoljuba. Po svemu sudeći Plenković je čovjek UDB-e i KOS-a. Kako stvari stoje, predsjednica uopće nije znala o čemu se radi i bila je prisiljena na smjene u njezinom Uredu, a možda joj se prijetilo i smrću, na što je jasno i nedvojbeno aludirao agent Franić. Na to ukazuju i njezine izjave koje izgovara zbunjena i u strahu.

Ako pak čitamo ili gledamo medije, vidjet ćemo da premijer Plenković radi sve što mu oni sugeriraju, a oni su sigurno u vlasništvu KOS-a i UDB-e. U njima su zaposleni novinari koji su još u Jugoslaviji bili suradnici UDB-e i KOS-a, te njihovi potomci. Na temelju njihovog pisanja možemo zaključiti da će novi predsjednik RH biti Zoran Milanović, a to će biti početak kraja hrvatske države. Na nestanak demokracije u Hrvatskoj upućuje nas zabrana referenduma za izmjenu izbornih zakona jer jedino tako ovom državom mogu vladati udbaško kosovski HDZ i komunistički SDP. Bernardiću su dani odbrojani, a na to ga je najprvo upozorio komunist Ronko kad je prešao Bandiću, odnosno, Plenkoviću. Dakle, drug Ronko je htio spriječiti koaliciju HDZ-a i SDP-a, a on je prvi u nju ušao, što je doista smiješno. Napokon će Bernardić nakon izbora za EU parlament podnijeti ostavku, što je ovih dana izjavio. Očito, i njemu su zaprijetili. Zar na to ne ukazuje i odlazak esdepeovaca i Bandićev klub u Saboru?

Ako je Predsjednica izabrana voljom naroda, ona mora na ovakvo stanje odmah reagirati i zatražiti podršku naroda, odreći se usluga HDZ-a i izići na izbore kao nezavisna, ako joj dozvole. Ako to ne učini predlažem joj da napusti Hrvatsku pod hitno jer ona još ne zna sa kakvim gadovima ima posla. Jedino tako može pobijediti Milanovića, te spasiti hrvatsku državu i narod od nestanka. Nadam se da je narod svjestan trenutka u kojem se nalazi i da će u nadolazećim izborima glasati protiv HDZ-a i SDP-a jer to su dvije stranke preko kojih su KOS i UDB-a opljačkali hrvatsku državu i narod, te ga natjerali na iseljavanje. Klimavci u HDZ-u su uklonjeni s političke scene, što su zbog nedostatka političke mudrosti davno zaslužili. Sve što im je preostalo je uvlačenje u g……, ali ni to im neće pomoći jer Plenković je nemilosrdan i okrutan kao Tito.

On samo naređuje, a hadezeovske sluge izvršavaju njegove zamisli. Fakulteti političkih znanosti i filozofske mudrosti  su pripremili ljude koji će zamjeniti hadezeovske klimavce.

Mogu li birači shvatiti da je Predsjednica pod ucjenom morala pozvati Vućića u posjetu Hrvatskoj? To je učinjeno na zahtjev Plenkovića jer ga nije mogao pozvati osobno, a jedino tako je mogao dokazati Brussel-u da radi na stvaranju nove Jugoslavije. Druga bizarnost u njegovu ponašanju je zaštita srpskih zločinaca i udbaško kosovskih lopova. To nam nedvojbeno pokazuje da on nadzire DORH i sudstvo, a da o medijima i ne govorimo. On štiti kriminalce u Hrvatskoj, a to nam najbolje pokazuje pljačka i otimačina Agrokora. Ovakvu vladavinu u ”demokratskoj” državi nazivamo tiranijom.
Koliko vremena treba biračima da prozriju Plenkovića? Samo na izborima za EU parlament i predsjednika/predsjednicu RH, sve će nam postati jasno. Birači, ako volite svoju domovinu Hrvatsku, otvorite oči i glasajte protiv HDZ-a i SDP-a jer SDP-e je orjunaški, a velik broj zastupnika su Srbi.U HDZ-u ima najviše udbaša i kosovaca ili njihovih potomaka.

Koliko zastupnika imaju Srbi u hrvatskom državnom Saboru?
Mate Buterin  pismo čitatelja
New York