Nakon četnika Palme, Pupovac dočekao svog četnika i njegovu promociju knjige usred Zagreba!

0
6202

VUK DRAŠKOVIĆ U ZAGRREBU – DOČEKAO GA PUPOVAC!

Jučer je u zagrebačkom kinu Europa održano predstavljanje knjige kontroverznog srbijanskog pisca i političara Vuka Draškovića ‘Aleksandar od Jugoslavije’. U prvom redu poluprazne dvorane sjedio je Milorad Pupovac, a promociju je vodio notorni Saša Kosanović. Malobrojni posjetitelji ostali su razočarani – jer Vuk se zalaže za Karađorđevićevu Jugoslaviju, a Pupovac i ekipa za Titovu. Razlika je u nijansama, a zajednički nazivnik – jugoslavenstvo.

PHOTO: Vuk Drašković, deklarirani Dražin simpatizer, u središtu hrvatskog glavnog grada… Dočekao ga je predstavnik hrvatsko-srpske koalicije i vladajuće (HDZ-SDSS) većine Milorad Pupovac…- piše Velimir Bujanec.

FB_IMG_1545577161045

Stigao je u Zagreb i poslije Noža imao je predstaviti zanimljivu novu knjigu za naše Kolindu, IvoLolu  Bandića i Andrejicu.
Dobrodošao Vuče, ako može Palma, a ‘ko će tebi da brani!
Mi ionako nikome ništa ne branimo, pogotovo četnicima koji u svojim knjigama šire mržnju prema Hrvatima kao ovaj srpski čoban i masni četnik.  Slikom u Draškovićevoj ulici masni čoban aludira da je to njihovo…

Ovaj čoban je bio tajnik komunističkog zločinca Mike Špiljka, njegov brat je poznati tajkun srpski, normalno obogatio se minulom pljačkom i privatizacijom…dok povjesničar Klasić po Hrvatskoj izmišlja srpsku povijest, kao rođak Špiljka, ovaj pak lažira sve u svojim romanima. U Hrvatskoj ga dočekuje profesor laži iz Kumrovca, drug Milokarad Pupovac.

HOP