INDEX, DNEVNO, JUTARNJI napali državu zbog liječenja T. Merčepa !

0
3518

Jutarnji, Dnevno, Index ujedinjeno su napali pravosuđe jer liječi teško bolesnog Tomislava Merčepa.

Haag je pustio na slobodu zbog bolesti Vojislava Šešelja, mnogi srpski zločinci poput Đure Škaljca, Stanka Čiće, šetaju se slobodno po Hrvatskoj, nedavno je M. Šapić došao u posjetu Hrvatsku sa srpskim fašistom M. Lintom, o tim činjenicama niti slova…a o bolesnom Merčepu toliko tekstova.

U zatvorskom sustavu dužni su svakom osuđeniku osigurati adekvatno liječenje. Stanje Tomislava Merčepa je takvo da je otpust sasvim logičan, jer zatvorski sustav nema adekatne kapacitete za njegovo lječenje. Otpust na kućnu njegu se ne dozvoljava i država plaća adekvatno lječenje, jer zatvorska  bolnica  ima tek osnovni lječnički kadar, prepuna je psihijatara, a specijalistički pregledi za sve zatvorenike obavljaju se po civilnim bolnicama svakodnevno i za ostale osuđenike.

I to  je pravilo za svakog zatvorenika, pa zato često vidimo njihove marice pred civilnim bolnicama. Zanimljivo nitko ne pita koliko to košta svaki dan i zašto zatvorska bolnica nema bogzna kakav kadar.

U ostalim županijama zatvorenici se isto liječe po toplicama, bolnicama, a pravosuđe ostavlja policajce ispred bolničkih kreveta.

Screenshot_20190105-093741_Chrome

Ovaj naslov je naprosto prestrašan! Piše Goran Penić.

Pa za Šprema, člana komunističke zločinačke organizacije Račanova vlada je iskeširala pola milijuna kuna za liječenje u inozemstvu, a svi smo znali da mu nema spasa i da ce umrijeti zajedno s Račanom, čim su ukinuli saborsko pokroviteljtvo nad Bleiburgom kako bi zatrli krvave tragove.

Ne će biti mira dok se hrvatski narod ne obračuna sa svim svojim krvnicima, bivšim i potencijalnim. Dok zlikovci i mrzitelji Hrvata prelaze izborni prag čitati ćemo ovakve naslove. – jedan komentar na društvenim mrežama.

FB_IMG_1546676741784

Srpski ratni zločinci iz Lepoglave prebačeni su u Srbiju na odsluženje kazne, gdje ih srpsko pravosuđe nerjetko pušta u lov na Fruškoj gori. To našim novinarima ne smeta.

HOP