Komedija: Pročetnička SPC održala svoj cirkus u povodu Božića u hotelu uz pljesak naših komunjara i ateista

0
8151

U “srpskoj crkvi” svetog Sheratona okupila se ateistička komunjarska ekipa da bi se uglavnom dobro prežderala i tražila novčić u “srpskom lebu” koji smo naravno mi platili.

pupijevci

Srpski popovi bradati i masni, odurnog izgleda i većinom terorističke prošlosti,  (šef tih masnih i bradatih klaunova je nekadašnji srpski vojni ordinarij, a glavna dva njegova popa su obučeni srpski specijalci, onaj iz Korenice i Pakraca. Sve ih na okupu drži bradati Gerasim iz Karlovca) održavaju svoje cirkusijade zajedno sa Pupovcem u hotelu…

čulibrk

malobabić

Ovu pročetničku masnu i bradatu ekipu okuplja hvarsko-makarski kradezeovac Plenković i drži na okupu kako bi ojačao četništvo u Hrvatskoj.

 

Isusovo rođenje slavi se po srpski, da neko nađe novac u kruhu, to  je najbolje odradio Bandić fontana. Srpski pop mu je dao novčić koji je pronašao, pa je ispalo da ga je Bandić našao. Još jedna srpska prevara pokazala je kome se Srbi dodvoravaju, nekome sličnom njima.

Sve ovo skupa sa rođenjem Isusa imalo je malo zajedničkog,a naši političari bili su oduševljeni  bradatim cirkusom.

FB_IMG_1546579603279

Hrvatska pravoslavna crkva za sada se nije pomakla s mjesta jer komunjarama iz Hrvatske odgovaraju srpski  crkveni lažljivci koji izmišljaju 750 000 ubijenih Srba u Jasenovcu, stalno šireći na taj način mržnju i pokazuju da su zaluđena sekta četnika.

cetnici

HPC za sada je samo ideja, jer oni koji ju vode nisu u stanju prikupiti 500 potpisa vjernika barem četri godine, da bi dobili priznanje, domoljubi se busaju već četri godine kako će te potpise prikupiti, a arhiepiskop koliko znamo nije uspio okupiti hrvatske svećenike, koji bi vodili tu crkvu, pa se za ta mjesta javljaju Srbi i Crnogorci…vlada se trudi sve to držati u zapečku svojim posebnim zakonskim okvirom za HPC, a srpski četnički popovi do tada mlate naše lovu, pljuju nas, vrijeđaju i lažu o našoj genocidnosti.

HOP