Božićna “čestitka” Đakića je nemoralna i glupa, jer se titoistima daje povoda da ustaše prikazuju kao koljače, iako su koljači bili partizani!

0
8819

Hrvati, kad ćemo se riješiti zla? Biranjem manjeg zla umjesto većeg?

Kad sin ratnog veterana i hrvatskog branitelja i šefa HVIDR-e, Đakića, “čestita” Srbima Božić na jedan nekršćanski, nemoralan način, to je sramota njegovog oca, i sramoćenje hrvatskog društva, iz dva razloga, ali kada se njegovog sina zbog verbalnog delikta odvodi na policiju i u DORH s lisicama na rukama – onda je to odvratno, onda je to kršenje ljudskih prava jednom mladiću, i onda je to licemjerno što se na zahtjev Milorada Pupovca provodi kazneni progon zbog verbalnog delikta nad jednim Hrvatom, jer “govor mržnje” je verbalni delikt ili zabrana slobode govora i kažnjavanje slobode govora. Za govor mržnje Pupovčevih ‘Novosti’, na račun hrvatskih poreznih obveznika, nema kaznenog progona niti za urednike tog protuhrvatskog lista, niti za Milorada Pupovca koji obavlja prljavi posao za Andreja Plenkovića koji ima njega da sam ne prlja ruke. Zgražaju se licemjerni titoisti, zgraža se predsjednica nad Đakićevim sinom, ali se ne zgraža kada se vrši svakodnevno verbalno nasilje brojnih medija i propagandista protiv Hrvata. Za svaku je osudu procesuiranje Hrvata zbog “govora mržnje” jer titoisti nisu Bog da bi znali tko mrzi, a tko ne, kad netko govori i piše.

 

Sloboda javnog izražavanja je vrijednost demokracije. Ili je ima, ili je nema. Kad se čovjeku zbog izražavanja koje se nekome ne sviđa i koje je neprimjereno, stavljaju lisice na ruke, onda je to diktatura i neviđeno nasilje nad slobodom javne riječi zajamčeno Ustavom Republike Hrvatske. Dosta sa zlouporabom institucija od strane onih koji mrze Hrvatsku!

Što se tiče Božićne “čestitke”, ona je nemoralna, ali i glupa, jer se titoistima daje povoda da ustaše prikazuju kao koljače, iako su koljači bili partizani.

prof. Jurišić Goran, 10. siječanj 2019 komentar na Facebooku

HOP