EKSKLUZIVNO: RATNI ZLOČINAC KOJI JE RAKETIRAO ZAGREB VRATIO SE IZ ENGLESKE I MIRNO ŽIVI U HRVATSKOJ!

0
14979

Hrvatska je postala pakao za Hrvate, kao što je to nekada bila Srboslavija. S tom činjenicom da se u Srboslaviji nije otvoreno koketiralo sa četništvom, dok je danas u Hrvatskoj četnički pokret u velikom okupljanju. Mnogi srpski ratni zločinci šetaju se po Hrvatskoj, mnogi su ispitani pa pušteni, a mi ćemo vam ekskluzivno opisati što momentalno radi jedan od njih- MILAN LAPČEVIĆ.

MILAN LAPČEVIĆ došao je nedavno u Hrvatsku iz Engleske. U Engleskoj se Milan Lapčević bavi unutarnjim uređenjem objekata.

U ratu za oslobođenje Hrvatske od četnika i zločinaca istakao se se kao čovjek koji je prvo VBR-ima gađao Zadar, Gospić, područje Maslenice i masleničkog mosta, da bi se još više istaknuo gađanjem Zagreba sa raketnim sustavom Orkan po zapovjedi Mile Martića, za što je Martić osuđen i proglašen ratnim zločincem. Lapčević je rođak zlotvora iz logora Vojnić Mile Galogaže.

Milan Lapčević je neke od raketa držao u svome podrumu za vrijeme rata i u akciji Oluja baš zbog raketa odletjela je kuća u zrak ovog zločinca, a ne kako tvrde srpski izvori da je spaljena od  Hrvatske vojske.  Na osnovu toga on je dobio čak tri puta obnovu, a njegova obitelj je dobro izmuzla našu socijalnu službu.

Ispitivan je kod nas, ali nakon svega je pušten. Danas mirno šeta kraj kuće načelnika općine Gvozd Mile Vrge, policija ga  pak pušta da mirno živi i obilazi svoje četnike na terenu.

HOP