KELEMINEC: Objavljujem dokument iz kojeg se vidi da je Pupovac ratovao protiv Hrvatske, a nosioc je najviših odličja RH-e!

0
7976

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA

ZAGREB, ILICA 31

www.hrvatskipravasi.hr

Zagreb, 11. 01. 2019.

MEDIJIMA

Kao mlad čovjek dragovoljno sam 1991. godine stupio u obranu Hrvatske od  velikosrpske četničke agresije. Kao dragovoljac,  bio sam na prvoj crti obrane i da mi je netko tada rekao da će nas danas i svih ovih godina progoniti, upravo oni koji su palili i ubijali po Hrvatskoj ne bih mu vjerovao.

Da, oni koji su palili i ubijali po Hrvatskoj  danas u priveligirani i zaštićeni. Oni mogu vrijeđati Hrvatsku, oni mogu rezati Hrvatski barjak, oni mogu pljačkati Hrvatski narod, oni mogu u medije, oni mogu preko svojih Novosti pozivati usred turističke sezone na paljenje Hrvatske  ,  oni mogu u Srbu slaviti i veličati četničke zločine, oni mogu tražiti da se naš pozdrav Za dom spremni s kojim smo branili Hrvatsku zabrani  itd .

Pupovac-91

Ovo pišem iz razloga što sam došao u posjed izvještaja koji je sastavio i potpisao Milorad Pupavac , dana 26. kolovoza 1991. godine. Temeljem tog izvještaja vidljivo je,  da je na straži u Ceranju Donjem bio pripadnik srpske zločinačke paravojske Milorad Pupavac.

Znamo, da su mu oba dva brata Vojislav i Mladen bili također pripadnici srpske zločinačke paravojske.

Milorad Pupavac,  sudjelovao je u oružanoj pobuni,  protjerivanju i ubijanju Hrvata, a u izvještaju koji je napisao i potpisao kaže da srbi dolaze u štab po naoružanje !

Danas  se taj agresivni neprijatelj Hrvata i Hrvatske države,  Milorad Pupavac,  ponaša  kao da je predsjednik Vlade, predsjednik Hrvatske, ministar MUP-a ili ministar financija. On je stvarni vladar ( kralj ) Hrvatske.

Da, taj agresivni neprijatelj Hrvata i Hrvatske države,  Milorad Pupavac, ,  napad i vrijeđa Domovinski rat, vrijeđa sve branitelje Domovinskog rata, a u svijetu Hrvatsku prikazuje kao zločinačku i genocidnu.

Znate tko mu dopušta da se tako ponaša ? Zna se,  HDZ i njihov predsjednik Andrej Plenković !

Doći će dan,  kad će za sve  odgovarati sudbeno, a  jedini zaštitnik mu može biti Aleksandar Vučić, Vojislav Šešelj i njegova Srbija.

Pozivam Državno odvjetništvo Republike Hrvatske da istraži Tesla banku i njegovo aktivno sudjelovanje u agresiji na Hrvatsku !

Bog i Hrvati ! Za dom spremni !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec

 

HOP