Vučić i Čović šire četništvo u BiH, dok Plenković i Pupovac uništavaju Penavu!

0
4834

Vučić je u intervjuu za TV Pink istaknuo kako će među Srbima i Hrvatima uvijek postojati problem prošlosti i da će o “Oluji” misliti različito…

vojvoda-seselj-i-cetnici-seseljevci-620x330

To što se ne slažemo o prošlosti nema veze s budućnošću. U budućnosti se moramo susresti, dogovoriti se da je gradimo na drugačiji način, poručio je Vučić.

seselj_pali_zastavu__05_08_2015_foto_fonet_688_HRT.jpg.688x388_q85_crop_upscale

“Nećemo se dobro provesti u budućnosti”

Ocijenio je da su Hrvati u Bosni i Hercegovini (BiH), poput Srba na Kosovu, u prošlosti radili iste greške misleći da im ne treba entitet u BiH jer je “čitava Herceg Bosna naša”.

vule

A onda su ostali bez Vareša, u općinama u centralnoj Bosni Bošnjaci su postali većina, Bugojno, Travnik, Gornji Vakuf gube, “gube mjesto po mjesto”, kazao je Vučić.

vulin

“To se i nama dešavalo na Kosovu i iz tog slučaja nismo izvukli pouku ni mi ni oni (Hrvati), i ako se ne opametimo – nećemo se dobro provesti u budućnosti”, ocijenio je Vučić.

nikolica

Poručio je političarima u regiji da neće imati bolju prigodu za suradnju sa Srbijom od ove koju imaju danas. -piše 24 sata.

Ovo je na tragu izjava D. Čovića koji je nakon druženja u Banja Luci sa Dodikom otputovao baš u Beograd.

Upravo čini ono što Beograd traži. Beograd već kontrolira sve muslimanske medije preko kojih širi mržnju prema Hrvatima, a nije bolje niti u Hrvatskoj gdje preko medija širi četništvo i proziva Hrvate za ustaštvo.

Izjave Vučića zato izgledaju prihvatljivo. U biti specijalnim ratom kontrolira medijski prostor. Prostor koji se zbog srpskih medijskih laži raspada.

Otkrivamo: A. VASILJEVIĆ KONTROLIRA FEDERACIJU I OSIGURAVA SRPSKI INTERES

Tome puno pridonose muslimani koji negiraju svoje ratne zločine nad Hrvatima i činjenicu da je hrvatska vojska djelomično oslobodila BIH od srpskih zlotvora. Da ne govorimo o zbrinjavanju milijun muslimanskih izbjeglica u Hrvatskoj. Danas uz zatrovane muslimanske medije muslimani najviše mrze Hrvate. Da imaju mozga , a očito nemaju znali bi pomoć cijeniti.

U Hrvatskoj Plenković i Pupovac ratuju protiv Penave i na taj način potvrđuju četničko kradezeovsko bratstvo kao i u BiH.

 

FB_IMG_1547481484905

-Nakon 21 godinu Penava pripada onoj vrsti političara koji bi radikalizmom odnosa prema srpskom stanovništvu u istočnoj Slavoniji riješio da tih ljudi tamo nema. Organiziraju pritiske na pravosuđe, na ljude koji trebaju istraživati ratne zločine”, rekao je. “To im neće proći”, dodao je Pupovac.

pupovac

Čisti psihopat. To nikada Penava nije rekao, što lažljivi lopov govori. Ovaj poltron M. Linte je najveći smrdež u Hrvstskoj koji prvo potpaljuje vatru pa nam prodaje finoću, drugim riječima radi nas budalama kraj ove kretenske vlasti.

IMG-20190113-WA0001

Njegov šef M. Linta slavi Božić sa sinom ratnog zločinca, on se druži sa srpskim teroristima, instalirao ih je uz pomoć hrvatskih kretena i ulizica u vlast, znači on je takav za što napada Penavu, jedinog hadezeovca koji ne šuti. Ostali su postali politička govna koja su se prodala ovom poremećenom liku, koji hvrvatsku muze, ucjenjuje i nadasve mrzi. Ljigava ministrica kulture je priznala da ako nedaje novac ekstremisti Pupovcu, da ju ovaj prijavljuje u EU!.

miodrag-linta-i-milorad-pupovac-300x204


Pa do kada više taj psihopat? Što če nam takva ministrica kulture? Pupovac, Linta Vučić svojim psihijatrijskim dijagnozama drže cijelu regiju u ludilu preko korumpiranih bandita u medijima. Sve kako bi banda krala.

FB_IMG_1547346104509

Pupovac ne proziva svog prijatelja Lintu koji se otvoreno druži sa zločincima, već proziva Penavu zajedno sa gadovima u medijima. Čisti kradezeland.

HOP