Srbi kontroliraju naš popis birača preko njihovog programa APIS, a izbori su namješteni za uvijek iste prosrpske uhljebe!

0
15100

Često viđamo komentare na društvenim mrežama tipa; “nema šanse da HDZ ponovo dobije izbore” ili “koji smo mi glup narod, stalno biramo iste, a oni nas raseljavaju”. Oba komentara izgledaju istinita…no istina je voda duboka.

Naši političari vrlo sigurno izgledaju i kada očito lažu, Plenković silno puno laže, bahati se i čovjek se pita kako se on ne boji kazne na izborima?

Kako tek Beljak prostači, koje tek gluposti govori Pernar i usput se druži sa okorjelim četnicima i svi ti politički klauni sigurni su u ponovni ulazak u Sabor? Nema logike.

pernarbeljplenik

Ove prosrpske izjave jasno govore da ako si prosrpski orjentiran u Hrvatskoj, tada politički napreduješ. Očito Srbi kontroliraju naš sustav, jer inače bi ove izjave bile samoubojstvo na izborima i naravno kažnjene porazom na izborima. Zašto ipak nisu?

Kada bi ih vi birali teško bi ovi likovi ušli. Uostalom pogledajte skupove desnice gdje se skupi sto tisuća ljudi i levičaraske skupove, na kojima se skupi 100-200 uhljeba.

Ako čitate medije čini vam se da ste u komunističkoj Srbiji. Mediji žele prikazati da su Srbi većina, komunisti znak tolerancije, a desnica primitivna. I mediji su Srpski. Njima se ispire mozak.

kapović

Klati Hrvate je povijesno opravdano, zato se drži katedra na Fakultetu.

koli 66

Psovati predsjednicu ako nije dovoljno prosrpski orjentirana je kulturno opravdano.

matija babić

Vrijeđati selektora jer nije prosrpski orjentiran je dozvoljeno.

babić index

Ovo je levičarska finoća..mržnja, prijetnje…a nekada su u ratu levičari napravili genocid nad Hrvatima. Mržnja ide isključivo od Srba. Niti jedna druga nacionalna manjina nije agresivna osim srpske.

Nakon svega Plenković baš njih bira za najbliže suradnike…

FB_IMG_1547346035044FB_IMG_1547686793321

Index odrađuje prljave poslove za vladu…

Pa tko bi normalan birao Plenkovića?

Ipak Plenković se ne boji izbora? Zašto?

Program koji je kupila država za prebrojavanje  glasova na izborima je baš srpski Apis. Program može namještati izbore, a ako su ga Srbi nama uvalili teško je vjerovati da oni ne kontroliraju naš popis birača. Možda baš preko Apisa Srbi drže Plenkovića. Zgrada Apisa u Zagrebu bolje je čuvana od Remetinca. Apis je već napravio prljavi posao preko poništenja referendumskih inicijativa zbog navodnih krivotvorenih potpisa.  Kritvorine potpis može se ustanoviti uz prisustvo potpisnika.  Osbno znam da je moj potpis u Apisu vođen kao krivotvoren, a nije, jer tako se potpisujem! Znači Apis je krivotvorio istinit dokument. Jasno je svima da se tu radi o prevari samih birača. Zašto ne bi prevarili i birače na izborima?

Dragutin Dimitrijević Apis, časnik vojske kraljevine Srbije, osnivač je tajne organizacije Ujedinjenje ili smrt poznata i po nazivu Crna ruka.  Zadatak te organizacije je povezivanje svih srpskih krajeva. Slučajno ili namjerno su Srbi dali ime svome programu Apis?

430 000 nepostojećih birača izlaze na izbore ako se ne pročiste birački spiskovi. Što je još jedan veliki problem?

Kada izađete na izbore  dajte tek osobnu iskaznicu, oni vama glasački listić i zaokruže vas na popisu. Ako ne dođete bez problema vas mogu zaokružiti i glasati za vas. HDZ-SDP prevaranti izbacili su obavezu da se potpišete prilikom preuzimanja listića. Zašto je to pravilo maknuto sa birališta? Upravo da bi se lažirali izbori.

Ante Vuković iz Sinja na dan izbora bio je u Varaždinskim toplicama, na njegovom izbornom mjestu su to znali, zaokružili ga da je glasao, glasali umjesto njega, pa kada je on došao na glasačko mjesto oko 19 sati nisu mu dozvolili glasovati. Žalio se, ali ničime nije mogao dokazati kazneno djelo…

– Ne znam kako vi tumačite činjenicu da na lokalnim izborima dobivam 1607 glasova na izborima, a za Sabor 167, iako imamo isti broj simpatizera, komentirao je izbore D. Keleminec. Ako je on jedini aktivan na desnici, nije jasno zašto mu stanje na izborima govori drugačije…čini se da nevidljiva ruka u naše ime određuje samo stanje.

slinavčićsincic-mladi-jugoslavenisincic-i-prota

U glasačkim odborima su HDZ-SDP igrači. Nemoćnima se nosi listić doma, otkud znademo da im se stvarno nosi doma?

Anketama nas stalno truju na televiziji…portalima, novinama. Prema tim medijima raste ugled Pernaru koji nas liječi C vitaminom i četništvom, a za predsjednika je idealan Sinčić koji se borio protiv Erste banke i kupio je  ovršenu kuću na dražbi preko kredita Erste banke…Skloni su obojica srpskoj politici nakon 100 godina hrvatskih klanja i zato su u porastu lažne popularnosti. Tako je sa Plenkovićem. Tko nije za srpsku politiku on je ustaša, genocidan, ksenofob…

Hrvati neće promijeniti ovu prosrpsku bandu na vlasti dok ne pročiste biračke spiskove, ne vrate potpisivanje na izbornom mjestu prije preuzimanja listića, te ne odrede novi i pravilniji izborni zakon. I naravno ne ukinu političku trgovinu, da Opačićka sa liste SDP-a može preći kod Bandića bez posljedica i tako prevarit i svoje birače.

Predsjednica države se očito makla od desnice jer se pobojala kako će izgubiti izbore ako ostane uz njih svjesna da prosrpska ekipa drži izborni sustav i izborne muljaže u svojim rukama. Možemo zazivati izbore koliko god želimo, ali dok te stvari ne dovedemo u red, do tada nema promjena u ovoj državi, makar vi glasali protiv njih, oni će izbornim prevarama i izbornim sustavom uvijek doći na vlast.

HOP