Kad Srbin Milaković tvrdi da je ‘Oluja’ etničko čišćenje-to je Plenkonji sloboda govora, kada Grmoja kaže Plenkonji da je veleizdajnik-to je govor mržnje!

0
5596

“Optužiti nekog da je veleizdajnik je dno dna. Ja sam iznenađen s blagom reakcijom onih koji su bili tamo”, rekao je ministar Lovro Kuščević.-za prosrpski Večernji list.

Screenshot_20190117-112857_Veernji list

Štiti Pupovca i progoniti svoga stranačkog kolegu Penavu jer govori istinu o Srbima u Vukovaru je veleizdaja, smijeniti policajca Kajkića sa slučaja Ovčara da bi se smanjio broj osumnjičenih za Ovčaru i štitio SDSS-ov kadar je veleizdaja, dopustiti širenje četništva preko srpske crkve kojoj ova vlada daje novac iako njihov glavni pop pjeva četničke pjesme je veleizdaja.

Biti toliko zaluđen Srbima nakon 100 godina njihova klanja je veleizdaja. Svesti vojsku na par tisuća vojnika bez zrakoplovstva je veleizdaja. Davati garancije propalom Uljaniku da bi se dodvorio IDS-u, a narod iseljava jer nema nikakve socijalne sigurnosti je veleizdaja. Ukinuti volju birača koji žele referendum lažiranjima oko potpisa je veleizdaja…Dati HEP u kanđe srpskog tajkuna Vuka Hamovića je veleizdaja… mogli bi nabrajati do jutra…

-“Argumentirano smo odgovorili na pitanja oporbe. Krenula je salva uvreda, dezinformacija, kleveta i optuživanja mene osobno za veleizdaju. Došlo je do optužbe za izdaju od strane zastupnika Mosta. Mi kao političari u dijalogu možemo trpjeti optužbe, uvrede i laži, ali optužbe za veleizdaju nećemo trpjeti. To je apsolutno neprihvatljivo. Ja kao predsjednik Vlade, Vlada i HDZ neću dopustiti da se širi mržnja, koju širi Most”, rekao je Plenković i dodao da s tom strankom više neće surađivati. -rekao je drug Plenkonja za prosrpski Večernji list.

Širiti istinu znači širiti mržnju. Nekada u Jugoslaviji Hrvati su bili krivci za sve, a sada veleizdajnik Plenković stigmatizira one koji smatraju da se radi o veleizdaji? Nedavno je divljanje četnika Milakovića u Vukovaru  mirno promatrao, a koji je rekao da je “Oluja” etničko čišćenje i  nazvao to slobodom govora, ali govor Grmoje kako je on veleizdajnik nazvao je govorom mržnje?  Iz ovoga se vidi da on brani četništvo u Hrvatskoj. Draži mu je Pupovac od Grmoje…Milaković. Pa čovječe učlani se u SDSS, čeka te blistava karijera pupovčevog potrčka.

FB_IMG_1547686793321FB_IMG_1547346035044PHOTO-2019-01-10-22-07-15PHOTO-2019-01-10-22-07-07 (1)

Biti sa takvima- što je nego veleizdaja….

I. D.

HOP