Srpski mediji slave Plenkovića koji je obranio srpstvo u Saboru!

0
19180

Screenshot_20190117-095653_FacebookSrbi slave Plenkovića! Drug Plenković sin majorke JNA i poznatog komuniste sa fakulteta FPZ obranio je srpstvo u Saboru! Htio je nalemati Grmoju jer ga je prozvao da štiti srpske interese zajedno sa onom slembavom Pejčinović-Burić, velikom frendicom srpskog tajkuna Vuka Hamovića koji već godinama kontrolira naš HEP.

Svako se češe di najviše svrbi pa tako i Plenković, velika politička gnjida našeg doba. Grmoja je rekao istinu koja boli, HDZ je najjača četnička stranka u regiji, koju podržava cijela Srbija i BiH.

Svi mediji i srpski ekstremisti poput Pupovca, prve partizansko-četničke violine srpske politike. Evo kako Plenkovićeva braća Srbi hvale premijera gubernije Hrvatske;

FB_IMG_1547686793321

“Pitanje o poglavljima koje Srbija otvara EU, a Zagreb ni ne pokušava da to blokira umalo nije završilo fizčkim obračunom u Saboru između poslanika opozicionog Mosta, Nikole Grmoje i premijera Andreja Plenkovića.


Grmoja je portalu “Index” ispričao da je tokom sednice parlamenta pitao premijera o tome da Srbija otvara poglavlja a da je Hrvatska ne blokira, kao i da ministarka Marija Pejčinović Burić radi u korist Srbije ako ne saziva Komisiju koja mora da razmotri šta Srbija radi po pitanju nestalih i drugih pitanja, na šta je, kako kaže, Plenković reagovao agresivno.

– Premijer je vrlo agresivno reagovao i dobacio iz svoje klupe da sam jadan. Ja sam tražio zaštitu predsednika sabora. Gordan Jandroković je u tom trenutku prekinuo sednicu. HDZ-ovci su nam dobacivali. Dobacili su Ines Strenji šta je ona učinila za Hrvatsku. Ja sam rekao da je ona bila na ratištu za razliku od njega i anemičnog (Plenković). On je krenuo prema meni vrlo agresivno. Ja sam samo stajao jer nisam nikad Plenkovića video u tom izdanju. – rekao je Grmoja.

Prema njegovim rečima, Plenkovića, koji je krenuo prema njemu sa jasnom namerom da se fizički obračuna, zasutavili su drugi poslanici.

– Nisam prozivao nikoga na temelju nacionalnosti nego sam samo rekao da premijer ne štiti hrvatske interese – rekao je za Grmoja.”

FB_IMG_1547346035044

Četničija u HDZ-u čvrsto stoji uz SDSS, prijeti gradonačelniku Penavi što ne želi podnositi četničiju u Vukovaru. Plenkonja ne vidi razlog raskida koalicije sa tom četničkom strankom jer je ili teški imbecil ili ono što Grmoja tvrdi, srpski igrač.

HOP