Skandal: Srpski četnički pop dobio nagradu za promicanje tolerancije u RH-a!

0
14105

U svečanoj dvorani Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, povodom dana vjerskih sloboda, održana je svečana sjednica Udruženja za vjerske slobode u Republici Hrvatskoj. Svečanoj sjednici prisustvovali su: Milan Bandić, gradonačelnik grada Zagreba,  dr Ivo Josipović, bivši predsednik Republike Hrvatske, dr Diop Ganun, glavni tajnik međunarodnog udruženja za vjerske slobode (IRLA),  Lora Vidović, Pučka pravobraniteljica, dr Šime Jerčić, direktor Vladine Komisije za odnose sa vjerskim zajednicama, predstavnici crkava i vjerskih zajednica u Republici Hrvatskoj, kao i mnoge druge javne ličnosti iz političkog, novinarskog i kulturnog života.

Glavni odbor Udruženja za vjerske slobode donio je odluku da ovogodišnji laureati budu: Mitropolit zagrebačko-ljubljanski  Porfirije i svećenik Tvrtko Barun, direktor JRS – isusovačke službe za izbjeglice.

U prijevodu isusovac koji bi naseljavao migrante nakon što je vlada rastjerala Hrvate i odlični pevač srpskih  četničkih pjesama, kao i glavni četnik u Hrvatskoj, srpski pop Perić su uveli toleranciju u Hrvatsku.

Ovi banditi najbliži su suradnici tolerantnog Perića;

čulibrk

Pop Ćulibrk niški specijalac

malobabić

Pop Malobabić srpski vojni šifrant

received_365265344236678

Gerasim sa srpskim obavještajcem Šapićem ( u ratu premlaćivao Hrvate, određivao koga treba ubiti, organizirao logore) ,  prije mjesec dana u Karlovcu. I Miodrag Linta u društvu popa Gerasima, glavni politički organizator ponovne obnove SAO KRAJINE.

I oni su trebali dobiti nagradu za promicanje srpskog terorizma, možda će dobiti slijedeće godine nagradu svjetske masonerije.

Pučka možeš mislit pravobraniteljica, izgubljena Lora Vidović oduševljena je što je ovaj četnik dobio priznanje za širenje četništva u Hrvatskoj, dok joj silno smeta Thompson. U normalnoj državi Lora bi čistila Wc-e sa svojom diplomom i stavovima.

Banditić je bio prisutan kako bi svom frendu četniku dao podršku kao što je dao i srpskom zločincu Palmi. O Yusipoviću ne treba gubiti vrijeme.

bandit

 

Šteta što nije bio i glavni pobornik četništva u Hrvatskoj Plenki, pa bi skup veleizdajnika bio potpun.

HOP