Hrvatske službe ne mogu otkriti kriminal oko političkih prebjega, ali mogu otkriti lažnjak slike ministra Tolušića!

0
6769

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinovićizjavio je u utorak kako je Sigurnosno obavještajna agencija (SOA) utvrdila da su fotografije potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića objavljene u Nacionalu fotomontaža te da unatoč pokušaju “destabilizacije pojedinca i institucije koju predstavlja” nacionalna sigurnost nije ugrožena.

FB_IMG_1547345766679

Svi oni koji misle da će me se moći riješiti prijetnjama, podmetanjima i medijskim pritiscima, to nažalost mogu zaboraviti. Očekujem da će policija i DORH vrlo brzo odraditi svoj posao, a bandi koja se malo zaigrala poručujem da su se namjerili na krivoga i da počnu pakirati kovčege – rekao je, dodajući da je sve prijavio policiji.-piše Večernji list.

– U Srbiji sam bio prije 15 godina i ovdje se radi o gnjusnoj fotomontaži. Želim da se sve što prije istraži i otkrije tko stoji iza toga – rekao je Tolušić ranije za 24 sata.

Kad su pitali Plekonju da li je znao za mailove Amera u svezi F-16 kanti kako ih zovu Index-Smrdex, Plekonja je rekao da nema pojma o mailovima. O mailovima tzv. Borgovaca u svezi zakona Lex Agrokor i njihovoj zaradi od svega Plenkonja isto ništa ne zna. O plaćama savjetnika Agrokora isto nije znao ništa…kao niti o krizi u Agrokoru…pa taj lik ništa ne zna. To je najbolji argument za šefa vlade. Nije znao niti kada je dobio mailove od Z. Gregurić i policjaca Kajkića u svezi incidenta na srpskoj granici. Nije taj Plekonja znao niti da njegov povjernik Ramljak se sastaje sa američkim fondom prije otvaranja vjerovničkih odnosa Agrokora…

Sve su to preživjeli Plenkonja i Puponja. Maknuli su i savjetnika Radeljića uposlenog kod predsjednice , Kolinda se održala uz strašne optužbe, sve je pojela maca, a sada neki tamo Tolušić i lažnjak afera oko njega srušila vladu… čini se više zabava za javnost…

Evo jedan zanimljiv komentar sa društvenih mreža  na ovaj tekst čudnovatog Nacionala;

FB_IMG_1548182935297

[TKO JE TO OBAVJEŠTAJNO PODZEMLJE?]

Treba jasno i glasno reći u slučaju Tolušića da to nema veze sa nikakvim obavještajnim podzemljem. To je samo još jedna floskula ili spin bačen iz HDZ -a kako bi se zataškao očiti kriminal oko nabave borbenih zrakoplova te moralna i kaznena odgovornost ministra Damira Krstičevića. Kako bi se zataškao uveden porez nekretnine. Igre sa Agrokorovim zemljištem (čitaj kriminal).

Zar stvarno mislite da se obavještajno podzemlje bavi karikaturama ministra? Aj budimo normalni, a ne djeca u vrtiću ili ovce da nas stružu.

Otvorite internet i uvidjet će te koliko takvih lažnih karikatura zbog kojih isti karikaturisti mogu kazneno odgovarati zbog stvaranja laži. Zar onda bi sve te takve karikaturiste trebalo pozatvarati i kazneno goniti pod egidom ugroženosti nacionalne sigurnosti. Ma dajte molim vas! To je uvod u boljševički zakon verbalnog delikta i svrha plašenja naroda.

Da budemo jasni obavještajno podzemlje je osnovao za svoje potrebe HDZ kako bi ovladao HSP -om pa onda na kraju HSS -om.

Obavještajno podzemlje ne bavi se karikaturama već podmetanjima bilo lažnih dokumenata, videa ili spisa. Ili u svrhu razbijanja druge političke opcije ili svrhu nestabilnosti u državi.To obavještajno podzemlje stoji iza prosvjeda u Savskoj 66, iza prosvjeda SOHV -a, iza SMS afere itd., iza kupovanja vjećnika ili saborskih zastupnika, skandaloznih sudskih odluka.

Zvati neko dijete, čovjeka koji je napravio karikaturu nekog ministra Tolušića obavještajnim podzemljem i praktički ugrožavanjem nacionalne sigurnosti u koje su upletene SOA, VOA i OA su znak da naše tajne službe ku*ca vrijede i pod upravom su vladajućeg HDZ -a.

Zanimljivo je da su tajne službe otkrile sliku, ali ne mogu otkriti kupovinu saborskih zastupnika, vijećnika Zagrebačkim gradskim novcima od strane Milana Bandića.

Nisu mogle zaustaviti bijeg Zdravka Mamića. Ne mogu otkriti jedan obični non papir u slučaju borbenih aviona. Ne mogu razotkriti kriminal, drogu, korupciju ali mogu sliku.

Da budemo jasni obavještajno podzemlje su sve službe u Republici Hrvatskoj i političke organizacije koje rade protiv interesa RH i njihovih građana. Pa ovim puta ih i imenujem: SOA, VOA, OA, DORH, USKOK, MUP, a na čelu im je HDZ. Da nisam u pravu kriminalci bi bilo u zatvorima, a državni buđet pun.-napisao je inžinjer T. M. na društvenim mrežama.

Sastanak koji je održan 21. prosinca 2018. u Ministarstvu poljoprivrede, kada su se okupljenim čelnicima općina i gradova u kojima Agrokorove tvrtke imaju koncesiju, obratili predstavnici Ministarstva, DORH-a i Agrokora (a ministar Tolušić osobno je izbjegao sastanak) te je objašnjeno lokalnim čelnicima da se očekuje od njih da ispune “formalnost”, odnosno da potpišu anekse kojima će omogućiti da nove tvrtke, nastale na Agrokorovima, npr. Belje plus, ili Pik Vinkovci plus, nastave koristiti zemlju na njihovu području pod istim uvjetima pod kojima su tu zemlju koristile Todorićeve tvrtke na temelju ugovora koje je mahom potpisivao Petar Čobanković.-piše Net.hr…

Ili je ovo frka koju treba opet izbjeći, pa se sada bavimo slikama?

HOP