Živi zid, Bošnjaković, Žalac i ekip uhljeba u kradezeu stala uz Pupovca protiv Penave

0
2145

Penava je svemu kriv. On je kriv što Srbi za pravoslavni Božić pucaju iz pušaka Kragujevki i nije im dostavio više streljiva da opale još jače i pokažu svima nama kako se slavi u našoj zemlji sa ilegalnim oružjem.

Za taj terorizam građana neće Živi drek podnijeti kaznenu prijavu. Nek Srbi pucaju, to nije opasno i nije širenje mržnje. Neće podnijeti Živi drek niti prijavu protiv učitelja srpskih škola koji uče djecu iskrivljenu povijest. To nije mržnja.  Mržnja je to kada gradonačelnik Penava to primijeti… Mržnja je za Živi drek i vrijeme nastanka video uratka “hrabrih mladih Srba koji se ne dižu na himnu”, jer to nije njihova himna.

Vjerovali ili ne neke od tih teza zastupaju i branitelji…oni zalutali u Živi drek čiji gazda lečnik Pernar tvrdi da je Oluja etničko čišćenje ili je još bolje to ; što tim braniteljima ne smeta Pernarovo stalno druženje sa četnikom Obradovićem po Beogradu….

pernarpernar_malagurski

Koga briga što ovi misle za koljača iz Škabrnje Ratka Mladića da je heroj jer je poklao pola sela. S njima se širi tolerancija na pernarovski način.

Još je bolji vukovarski stanar i tzv. branitelj po nahođenju Drage Hedla koji je pokazao poruku protiv zamjenika ministra branitelja, a na osnovu koje je pomoćnik smijenjen, prešutivši činjenicu da uopće nema reguliran status branitelja, a tražio je zbrinjavanje kao branitelj i uz to prodao je sigurno jednu kuću, a šuška se čak dvije, da bi sada jako pokvareno tražio  stambeno  zbrinjavanje za koje nema uvjeta i  usput napadao zamjenika ministra, koji mu je slao iz svoga džepa novac za prethodne praznike.  Čovjeku nije osigurao stan pom. ministra,  pa mu je ovaj zabio nož u leđa.

I on svojim djelovanjem pomaže Pupovcu, kao i Živi drek, da se sa čelne pozicije skine  Penava i tako olakša žvaljavom Milakoviću njegov četnički diskurs…

Jezivo pretila Žalac  gradonačelniku Penavi prijeti,napada svoga stranačkog kolegu Penavu štiteći Vukovar po mjeri prosječnog četnika i Pupovca.

I na kraju se svim kradezeovcima pridružio i ministar korumpiranog pravosuđa Bošnjaković u hajki protiv Penave zbog neodgojene djece na fotografiji. Ta djeca su sramotno neodgojena upravo od obitelji i učitelja. Ne snose posljedice niti njihovi roditelji za njihovo ponašanje, već Penava koji ih je prozvao.

Ne vidimo  razlog zbog čega se svi ti uhljebi ne učlane u SDSS ili  хдз za Srbiju!

HOP