Papa misli da svjetska vlada treba preuzeti vlast u SAD-u !

0
10693

Franjo: antimigrantski zidovi? “Strah vas izluđuje”

Papa Franjo: Svjetska vlada mora vladati u SAD-u “za njihovo dobro”

Ideja Pape Franje da Amerikanci budu bolje pod svjetskom vladom ne zaustavlja se na tome. Radikalni ljevičarski papa također je zabilježio da bi Europa trebala postati jedna zemlja pod jednom vladom. U istom intervjuu, prema listu La Repubblica, papa Franjo je kazao da Europa mora preuzeti “federalnu strukturu”, nalik feudalnim vremenima kada su seljacima vladali besprijekorni vladari.

Papa Franjo izjavio je talijanskom listu La Repubblica da Sjedinjene Američke Države imaju “iskrivljenu viziju svijeta”, da Amerikancima mora vladati svjetska vlada, što je prije moguće, “za svoje dobro”.

Papa je to dodao u intervjuu s novinarom La Repubblice Eugeniom Scalfarijem.

“Prošlog četvrtka dobio sam poziv od pape Franje”, izvijestio je Scalfari. “Bilo je oko podneva, a ja sam bio zadubljen u novinama kad je zazvonio moj telefon.”

Kazao je da je papa Franjo promatrao Putina i Trumpa u G20 i postao uzrujan. Papa je tražio da ga vidi u četiri popodne, navodi se u Googleovom prijevodu talijanskoga izvješća.

“Papa Franjo mi je rekao da je veoma zabrinut zbog sastanka G20”, napisao je Scalfari.

FB_IMG_1539294621278

Kao što je prevela na engleski jezik Agence France Presse, koji je pokrenuo priču, Papa je izjavio: “Bojim se da postoje vrlo opasne veze između sila koje imaju iskrivljeni pogled na svijet: Ameriku i Rusiju, Kinu i Sjevernu Koreju, Rusiju i Assad. u ratu u Siriji. ”

POGLEDAJTE: Papa Franjo: Kršćani moraju odbaciti suverenitet i zagrliti globalizam

Saznajte više iz RevenueStripe …

“Opasnost se odnosi na imigraciju”, nastavio je papa u La Repubblici. “Naš glavni i nažalost sve veći problem u svijetu danas je problem siromašnih, slabih, isključenih, što uključuje i migrante.”

“Zbog toga me G20 zabrinjava: uglavnom pogađa imigrante”, rekao je papa Franjo.

Ideja Pape Franje da Amerikancima budu bolje pod svjetskom vladom ne zaustavlja se na tome. Radikalni ljevičarski papa također je zabilježio da bi Europa trebala postati jedna zemlja pod jednom vladom.

U istom intervjuu, prema La Repubblici, papa Franjo je izjavio da Europa mora preuzeti “federalnu strukturu”, nalik feudalnim vremenima kada su seljacima vladali besprijekorni vladari.”

Također sam mnogo puta razmišljao o ovom problemu i došao do zaključka da Europa ne samo da, već i iz toga razloga, mora što prije uzeti federalnu strukturu”, kazao je Papa, prema Googleovom prijevodu članka La Repubblica.

B. Vidović

HOP