SINČIĆ je uspio spasiti sebe da od klošara postane vlasnik kuće pod Sljemenom

0
10165

Slinavčić je spasio sebe i svoju ženu Palfi od neimaštine, nekadašnju kradljivicu iz zagrebačkih butika i to nazvao  projekt Živi zid.

palfi-fel

Ovo je bila priča prije ulaska u Sabor, živi drek je branio kuću Maje Fel, žena je izbačena iz kuće od silne pomoći živošitaša, a nakon ometanja  deložacije, još je dobila kaznu… 60 000 kuna.  Palfi  je obećala pomoć…

Kazne su za ometanje deložacije dobivali aktivisti i ovršeni, a država je zahvaljujući Sinčiću veliki novac inkasirala uz enomnu pljačku ovršenih općenito!

Nakon toga prevarili su ovršenicu koju su branili i dobro je izvrijeđali, a 60000 kuna nikako da stignu, živi drek je dobio milijune u Saboru:

O Maji Fel i njezinom slučaju kojeg su Pernar, Sinčić i Vladimira Palfi besramno iskoristili kako bi se medijski proslavili braneći (naravno neuspješno) nesretnu obitelj od deložacije i ostavili ju na cjedilu s dodatnim dugom od čak 60.000 kuna, pisali smo još prije dvije godine.

received_272263306798407

Gad je prvo nagovorio obitelj na otpor a poslije ju optužio  za otpor!

received_225999111618623

Nakon ove objave digla se  ‘cela bratska Srbija’  da zaštiti svog brata Pernara, vojvodu Pernara.

Žena Sinčića se predstavlja inžinjerkom, iako bi po onom što je izmišljala kao svoj posao mogli nazvati izmišljenom arhitekticom. Mi smo upozoravali na ove prevarante, ali narod nas je tada napadao da smo ispostava kradezea… danas i zadnja budala u Hrvatskoj zna da su lažnjaci i falsifikatori…

slinavčić

Boriti se protiv Erste banke i onda dignuti kredit kod te banke može samo lažnjak. Lažnjak Slinavčić kupio je kuću na dražbi kao da je potekao iz hanžekovićevog legla.

Podsjećamo i na detalj posta  (naslovnica) u kojem Slinavčić nagovara ljude na kriminal, obećaje pomoć, a ljigavci nikada nikome nisu pomogli, ali vi ste  dragi građani ovim klošarima pomogli da ugodno žive i prodaju vam muda pod bubrege…oni se bore za svoj ugodan život, a njihovi roditelji rade na visokim položajima u državnim službama… Nakon svega po namještenim istraživanjima raste im rejting…

sincic-mladi-jugoslaveni

Ako znamo da ima 400 000 izmišljenih birača, a srpski program Apis pomaže u tome prebrojavanju pobjednika, jasno je zašto zastupa Sinčić bratstvo i jedinstvo srpsko-hrvatskih lopova…zna tko kontrolira izbore…taj će mu pomoći.

HOP