‘Slučaj Tolušić’ u Hrvatskoj i ‘slučaj Karleuša u Srbiji’ dokaz su povezanosti političkih bandita obje strane!

0
3607

Čak i u fašizmu se moglo u Istri slobodnije govoriti nego danas. 2018. Istra je zbog Uljanika iz državnog proračuna povukla 3 mlrd. kn više no što je u njega uplatila.-kaže Damir Kajin. 

Ne može se istina govoriti jer je time ugrožena pljačka vladajućih. IDS je lopovska stranka koja nam prodaje ustašluk pod bubrege dok mirno gleda i provodi pljačku Istre.

Tisuće Uljanikovaca i Riječana napustilo je Istru i Rijeku. Nad 3. majom otvoren je stečaj. Državi na naplatu u ovoj godini dospijeva 2.5 mlrd kn jamstava. Važno da je istarska lokalna politika kastrirala slobodu govora izmišljenim sudskim procesima protiv oponenata i koja javnim novcem kontrolira medije na način kako nije činjeno ni 20-tih, ni 50-tih godina prošlog stoljeća.- konstatira Kajin. Znači pljačka se nemilice, prvo Agrokor, sada Uljanik, INA sve više je u mađarskim rukama iako je kradeze tvrdio suprotno!

Što nam se nudi za zabavu? Tolušić i neka kurva. Jel neko umočio ili se našmrkao danima pišu naši korumpirani mediji. 

FB_IMG_1548182939405

U Srbiji svaki dan mediji prodaju muda pod bubrege o nekoj Karleuši i da  li je netko umočio ili nije…dok narod na ulici prosvjeduje…Nije li ovo zakon spojenih posuda, dvije elite koje nikada nisu izašle iz Jugoslavije i pljačkaju narod, dok se on kolje oko Jasenovca ili četnika…klasična navlakuša. U jednoj i drugoj  državi ima dovoljno komunističkih falsifikatora povijesti koji stalno podgrijavaju  svoje laži…Oni su uzrok mržnje na ovom području.

Ako je povjesničar H. Klasić rođo je od Mike Špiljka, šustera koji je zajebavao cijelu Jugu, a njegov sin danas glavna faca u naftnom biznisu danas, nije li tu previše slučajnosti?

Tajnik tog šustera Špiljka koji je vladao Jugom bio je drugi povijesni prevarant,  Vuk Drašković, koji je izmišljao pokolje gdje ih nema…slučajno? Slučajno je baš njegov braco jedan od većih srpskih tajkuna… sve na mržnji zasnovanoj…

čosić

Srpska povijest potpuna je laž. A tako je i naša povijest postala laž jer i mi koristimo srpsku povijest u školama. Laž u školama širi mržnju.

FB_IMG_1547346104509

I sada bi slembava i pokvarena kao mućak ministrica Obuljen koja nije sposobna dvije nacrtane krave prevesti preko ceste zabranila  govor, izračaj , da bi ona na svojem odurnom jeziku lupetala, a gdje je SUMNJAM zapravo SUMLJAM. Ne zna niti govoriti, ali zabranjivala bi govor…strava…

Zašto nekome smeta provjeriti monstruozne laži srpske crkve da je u Jasenovcu ubijeno 700 000 Srba? Zašto je ubijanje 500 000 Hrvata u titovoj Jugoslaviji opravdano lažju o 700 000 ubijenih u Jasenovcu? Bugarska, Srbija, Rumunjska i Mađarska u okružju imale su isto rasne zakone…zašto je onda NDH toliko gora od njih? I nije li to područje djelovanja zanstvenika, a ne političkih pizdeka poput Pernara ili Dačića? Jesu li njih dvojica išta proučavali osim janjetine na stolu? Tko im daje za pravo raspravljati o tome?

U UN-u je o Jasenovcu raspravljao Đuro Škaljac u ime Srbije. Tko je on? Zločinac koji je otimao muslimanke iz svojih domova da bi služile za silovanje četnicima? Lik koji je žicom vezao muslimanske zarobljenike da bi ih četnici lakše pobili…lik koji je švercao streljivo sa muslimanima, danas to đubre ima apartmane po Grčkoj i Beogradu…on je meritoran raspraljati o Jasenovcu , a ne zna da je Jasenovac bio dijelom i  tvornica oružja koja je preseljena 1945. u Kragujevac?!

Zbog čega nije MVP reagirao na njegovo govor, pa na riječkom sudu se vode ti slučajevi za koje je i on nadležan? Zašto mediji koji glume neovisne ne kažu da je novinar Igor Drenjančević u 7 Dnevnom prije 4 godine otkrio sve ubojice iz Škabrnje, da je upravo danas otkriveni Tadić dio tog voda, ali mediji šute da je koljač iz Škabrnje Vasilije Vidović godinama bio tjelesni čuvar Vučića! Mediji štite Vučića. Hrvatski mediji.

visekruna-1

I najsvježiji dokaz da su mediji u talu je činjenica da pokušaj likvidacije Đ. Višekrune glavnog svjedoka protiv Vučića u Budimpešti nije prenio niti jedan hrvatski mediji?! Zašto? Upravo iz činjenice jer srpski i hrvatski mediji rade za svoje zajedničke političke lopove. Zato postoji u isto vrijeme slučaj Tolušić i slučaj Karleuša u medijima, slučajevi za odvlačenje pažnje sa kriminala rukovodećih.

HOP