Prosvjed komunističkih krvoločnih divljaka za prava vandala koji je pošarao Tuđmanov spomenik!

0
8336

Radnička fronta i ekipa vječitih studenata Filozofskog komunizma odlučila je stati uz nasilnog vandala Filipa Draču koji je pošarao spomenik F. Tuđmanu. Oni će u srijedu urlikati za prava ovog jadnika pred samim spomenikom, a  isti Drača je poznat po rečenici kako popove treba pobiti. Time će još jednom pokazati svoj komunistički zlotvorski karakter kojim žele uvesti nasilje u društvo i praktički otvoriti natječaje za što bolje pošarane spomenike F. Tuđmanu.

FB_IMG_1548184592745

Sa zastavama koljačke zvijezde petokrake u rukama još jednom će pokazati koliko mrze Hrvate, podržavaju protuhrvatski vandalizam bespoličara iz srpskog sela i podsjetiti nas sve kako je u par dana njihov obožavatelj Tito poubijao pola milijuna Hrvata, a srpska četnička crkva izmislila 750 000 ubijenih u Jasenovcu baš pod istim simbolima.

Jasno je da rade za prosrpske interse u našem društvu, jer zvijezda petokraka i kokarda ujedinjeno je klala Hrvate.

Srpske Novosti čak su objavile intervju sa ovim vandalom kojeg su nazvali aktivistom…šaranje po imovini je aktivizam, a od tog šaranja svima će nam niti bolje.

U principu ovim potezom i podrškom Drači oni žele podržati vandalizam prema Tuđmanovim spomenicima i dati tome značaj kao da se radi o bitnim revolucionarnim pitanjima opstanka društva, a zapravo se radi o šaki jadnika koji podrivaju sustav i skreću pozornost sa bitnih tema.

HOP